2777
2789
عنوان

مربی رانندگی بی حوصله

501 بازدید | 28 پست

دوستان مربی رانندگی من خیلی غر میزنه خودش می‌دونه من هیچ تجربه ای ندارم تو رانندگی و خودم هم می‌دونم بیشتر باید تمرین کنم، انتظار داره تو چهار جلسه دست فرمونم خوب شده باشه هی میگه چرا فرمون اینطوریه چرا گاز نمیدی چرا اینطوری دور میزنی یه سره در حال غر زدنه و اصلا جلسه های رانندگی رو دوست ندارم و کلا دارم نا امید میشم. مربی رانندگی شما هم اینجوری بوده؟

اره خیلیاشون بداخلاق ن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا آبجی من خیلی مهربون بود ولی هیچی یادش نداد آموزشش ضعیف بود 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

جلسه چندم هستی کتابو خوندی آماده آیی برا امتحان من خیلی استرس دارم 😔

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
خیلی دوران سختی بود واسه من خدا بهتون صبر بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گرفتی الان خوشبحالت

نه داره وظیفشو انجام میده کارشم همینه حق نداره غر بزنه.برو اموزشگاه بگو نمیتونی با این مربی کناربیای

آره دارم فکر میکنم عوض کنم واسه همین اینجا پیام گذاشتم نظرات بقیه رو ببینم