2777
2789
عنوان

مربی رانندگی بی حوصله

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 28 پست
واقعا خوش به حالت آره خیلی سخته انگار تو ۴ جلسه همه انرژی هفته مو گرفته خسته شدم از دستش

زیاد اهمیت نده واسه خودت سخت نگیر ایشالا زود قبول میشی بعدش مثل من یادت میفته میخندی.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استرس بهت وارد کنه بترسی نمیتونی خوب یاد بگیری هول میکنی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
آخه یه کم کمتر غر بزنه بیشتر از اینکه از خیابون استرس بگیرم از مربی استرس میگیرم

اگه در این حد اذیتی عوض کن عزیزم.ولی خب اکثر مربی ها این غر زدن رو دارن.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وای شوخی میکنی؟😮

والا خالم تعریف می کرد که یکی توی سمنان تو یکی از آموزشگاه ها این طوری یاد میداده.دخترخالم ترسیده بوده رفته با شوهرخواهرش تمرین کرده یاد گرفته.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...