2821
2789
عنوان

استرس 🤐

67 بازدید | 5 پست

دوستان من دیشب دو تا اتفاق خیلی بد برام افتاد که باعث شد خیلی استرس بگیرم ولی خداروشکر به خیر گذشت  طوری که احساس مرگ داشتم واقعا بدنم سرد شده بود ببخشید حالت تهوع داشتم‌معده ام فوق العاده درد میکرد و حتی درست نمی تونستم حرف بزنم‌و نفس نفس میزدم امروز صبح هم‌که بلند شدم هنوز بعضی آثارش رومه 😪 

چی بخورم یا چی کار کنم حالم بهتر شه  ؟ 

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

سالهاست با کوچکترین تنشی اونجوری میشم و ببخشید ب علاوه ی همه ی اینها اسهال و بی اشتهایی هم دارم خیلی دلم میخواد راهکار یا دارویی پیدا کنم برا رفعش منم لایک کنید

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سالهاست با کوچکترین تنشی اونجوری میشم و ببخشید ب علاوه ی همه ی اینها اسهال و بی اشتهایی هم دارم خیلی ...

اره منم بعد زندگی من جوری هستش که این اتفاقا خیلی برام بیشتر میشه به خدا دیشب  فک میکردم الانه که بمیرم 😥 ایشالا همه حالمون خوب شه 

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

اره منم بعد زندگی من جوری هستش که این اتفاقا خیلی برام بیشتر میشه به خدا دیشب  فک میکردم الانه ...

خیلی بده 

خو اتفاق بد تو زندگی همه هست کاش جسممون یاری کنه بتونیم مدیریت کنیم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
2824
2823
2791
2779
2792