2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

142 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کسی تا حالا از بیبی چک مدیکور استفاده کرده حامله باشه ولی منفی نشون بده....

من قبلاً روژان استفاده کردم مثبت بوده الان ک ۱۴روز میگذره مدیکور منفی نشون میده....اینم بگم ک من ۷روز ک عقب انداختم آزمایش خون دادم منفی بود...الان ۱۴روزه ک گذشته پریود نشدم...پریودیم منظم بوده

فکر کنم روژان کاذب نشون داده واست

چون میگی ازمایشت هم منفی شده

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علایم بارداری دارم عزیزمم...خیلیا اینجوری بودن اشتباه شده

خودت میدونی گلم

میخوای باز آزمایش بده

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

من مدیکور زدم مثبت نشون داد و درست بود. منم نزدیک بارداریم چند ماه اخر ک پریود شدم هی جلو میفتاد برا شما عقب میفته این یعنی این ماه باردار نیستی ولی رحم داره آماده میشه برای بارداری. نمیدونم شایدم چون خیلی عقب افتاده مشکل دیگه  ای هست

عزیزم به نظرم پیش دکتر زنان بری اون تشخیص می ده یا بری آزمایش خون بدی اگر تهرانی برو پیش خانم دکتر صالح پور تو زعفرانیه
 چند ساله دکتر منه من خیلی راضی هستم به خصوص اگر مشکل بارداری داشته یاشی