2777
2789
عنوان

دوران عقد

181 بازدید | 19 پست

ممکنه دوران عقد اخلاق طرف یه مدل باشه ولی بعد ازدواج عوض شه؟ یعنی مثلا خرش از پل بگذره اخلاقش بد بشه؟ سابقه ی بد اخلاقی هم داشته باشه قبلا ولی اصلاح کرده باشه.

مگه ک عقد خییبی کوتاه باشه نهااایت یه ماه..کسی نمیتونه تو ۷ ۸ ناه اخلاقشو اصلاح کنه بازم مگه اینکه مثلا کم همدیگه رو ببینید مثلا روزی یکی دوساعت...

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

اره 

شوهر خواهر من بعد ۲۰ سال دوباره شده مثل دوران عقد که خواهرمو ول کرد رفت تو عقد ۷ ماه ول کرد الان ۱ سال خورده ایه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای

اگه دوس پسرته اعتماد نکن 

توبه گرگ مرگه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
عزیزم منم عقدم تو دوستیمون بد بود گفتم بهتر میشه... اولش تونست کنترل کنه ولی الان فاجعست‌.‌ طوری ک ...

نتونی یه عمر تحمل کنی فکری به حال خودت کن منم عقدم و مشکل دارم و نمیتونم چیکار کنم.

هر جور از اول رفتار کنه تا آخر همونه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
نه شوهرمه عقدیم، اخلاقش بد بود خواستم جدا شم گف عوض میشم الان یه ساله عوض شده

به دلت بد راه نده 

ان شا الله عوض شده بشین زندگی کن اگه از الانش راضی هستی

نتونی یه عمر تحمل کنی فکری به حال خودت کن منم عقدم و مشکل دارم و نمیتونم چیکار کنم.

ما دیگ دو روز میریم خونمون....

فقط تا جایی ک بتونم سکوت میکنم...

تنها ارزوم براش مرگه

ما دیگ دو روز میریم خونمون.... فقط تا جایی ک بتونم سکوت میکنم... تنها ارزوم براش مرگه

ای بابا اشتباه دوم رو نکن، وقتی انقد ازش بدت میاد که میخوای بمیره چرا خودتو بدبخت میکنی فردا میری یدونه بچه میاد تو زندگیت بد تر میشه مگه چقد عمر داری که اینجوری میخوای بگذره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز