2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
ای بابا اشتباه دوم رو نکن، وقتی انقد ازش بدت میاد که میخوای بمیره چرا خودتو بدبخت میکنی فردا میری ید ...

اینکه جدابشیم گفتنش اسونه ولی انجام دادنش سخت شرایط من طوریه ک نمیشه...

هیچوقت ب بچه فک نمیکنم

اینکه جدابشیم گفتنش اسونه ولی انجام دادنش سخت شرایط من طوریه ک نمیشه... هیچوقت ب بچه فک نمیکنم

چرا مگه شرایطت چجوریه؟ الان عقدی بری خونت شرایط جدایی سخت ترم میشه باز الان راحت تره، مطمئنی میتونی تا اخر عمرت دووم بیاری پیشش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه جدابشیم گفتنش اسونه ولی انجام دادنش سخت شرایط من طوریه ک نمیشه... هیچوقت ب بچه فک نمیکنم

من جات نیستم ولی دلم برات میسوزه برا این میگم، جات بودم جدا میشدم وقتی انقد بده البته مشاورم میرفتم، حتما یه مشاور برو که بعد عروسیت پشیمون نشی

چرا مگه شرایطت چجوریه؟ الان عقدی بری خونت شرایط جدایی سخت ترم میشه باز الان راحت تره، مطمئنی میتونی ...

چون برگردم هزارو یک حرف میشنوم ک حاضرم بمیرم ولی نشنوم.....

مگر اینک خودم این ادمو درستش کنم

چون برگردم هزارو یک حرف میشنوم ک حاضرم بمیرم ولی نشنوم..... مگر اینک خودم این ادمو درستش کنم

لابد چون خودت خواستی باهاش ازدواج کنی از حرف مردم میترسی اره؟ میدونی چیه هیچ چیز ارزش سختی کشیدن تورو نداره حرف بقیه آدما بالاخره تموم میشه ولی این زندگیت با اون مرده که تمومی نداره، به امید درست شدن نرو اگه الان شد شد نشد بعد عروسی کجا درست بشه. باز خودتت بهتر میدونی امیدوارم کاری کنه که چند سال دیگه نگی کاش عروسی نمیکردم خوب فکر کن.