2777
2789
عنوان

معجزه🥺🥺🥺❤❤❤❤

914 بازدید | 73 پست

میشه به نیت اینکه " حیله و شر و نیرنگ و انرژی مننفی یه عده آدم مورد نظر من زندگی من رو نگیره و چشم شورشون به زندگی من اثر نزاره و نتونن به من ضرری بزنن"

یه آیت الکرسی برام بخونین؟

هر کسی خوند لایک کنه منم براتون ۵ تا آیت الکرسی به نیت ۵ تن میخونم عزیزای دلم دعای آدما در حق هم معجزه از بخدا معجزه اس همه ی گره ها رو باز میکنع من مطمئنم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چله سوره حشر تو دوران پریودم هم میشه شروع کنم؟

من میخوندم عزیزم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

میخونم

برای حل شدن مشکل منم از ته دلتون دعا کنین

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من خوندم انشاءالله هیچ وقت تو زندگیتون چشم نخورین چشم زخم خیلی سخته میشه برای من دعا کنی دیشب یه اتفاقی افتاد که الان بدجور بابتش استرس دارم دعا کن مشکلی برام پیش نیاد ممنون

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید