2777
2789
عنوان

معجزه🥺🥺🥺❤❤❤❤

926 بازدید | 73 پست

میشه به نیت اینکه " حیله و شر و نیرنگ و انرژی مننفی یه عده آدم مورد نظر من زندگی من رو نگیره و چشم شورشون به زندگی من اثر نزاره و نتونن به من ضرری بزنن"

یه آیت الکرسی برام بخونین؟

هر کسی خوند لایک کنه منم براتون ۵ تا آیت الکرسی به نیت ۵ تن میخونم عزیزای دلم دعای آدما در حق هم معجزه از بخدا معجزه اس همه ی گره ها رو باز میکنع من مطمئنم

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم چله سوره حشر تو دوران پریودم هم میشه شروع کنم؟

من میخوندم عزیزم

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

سلام خوندم حاجت روا انشاالله

لطفاً امضامو بخونید 😭😭😭😭😭 خیلی به دعاتون محتاجم،خیلی دعام کنید حاجت روا شم 😭😭😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

میخونم

برای حل شدن مشکل منم از ته دلتون دعا کنین

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من خوندم انشاءالله هیچ وقت تو زندگیتون چشم نخورین چشم زخم خیلی سخته میشه برای من دعا کنی دیشب یه اتفاقی افتاد که الان بدجور بابتش استرس دارم دعا کن مشکلی برام پیش نیاد ممنون

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز