2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 190 پست
منم پاسخ اراجیف بلدم قدت متوسطه موهاتو دوس دهری از بعضیا خوشت میاد و دنیات هستم چشم دیدن بعضیا ن ...

وا😐 کاش اینقد راحت حس بد ندین ب ادما اینجا هممون میدونیم این جوابا از رو حدس و گمان طرفه ک اکثرا درست درمیاد وگرنه ما توقع نداریم پیشگویی کنه برامون اینا صرفآ ی تفریح مث فاله

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان حس میکنم از اول که سوال کنکور رو پرسیدی حس کردم که زبان توی دانشگاه بخونی فکر میکنم زبان ر ...

فداتشم  قبول شم کلی دعات میکنم مرسی ک کلی حس خوب دادی بم ان شالله خدا برات بهترینارو بخاد مهربونم ❤️

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
منم پاسخ اراجیف بلدم قدت متوسطه موهاتو دوس دهری از بعضیا خوشت میاد و دنیات هستم چشم دیدن بعضیا ن ...

افرین که این پاسخ ها رو بلدید

ولی ایا خط اخر تاپیک رو مطالعه کردید؟!!!!!!!

سلام لطفا حستونو درموردبرادرم مجیدبگین ،وازدواج یه دخترخانم ب اسم فاطمه ،اینا دونفراصلاربطی بهم ندارن برادرم متاهله

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه