2777
2789
عنوان

حس ششم...

825 بازدید | 190 پست

های گایز صبح اتون بخیر  

بفرمایید اگه سوالی دارید بپرسید(لطفا سوالی های عجیب غریب نپرسید من هیچ ادعای ندارم نه جنم نه پری نه همزاد دارم نه موکل نه با عالم غیب در ارتباطم هیچکدوم...تا حدودی حس ششم دارم و مدیوم هستم همین...زیادم نمیتونم پاسخ بدم چون سردرد میشم)...ممنون میشم اگه پاسخ گرفتید برام دعا کنید مشکلاتمون تمام بشه خیلی ممنون  

اگه کسی تاپیک مخالف افکار و نظراتش هست لطف کنید نظر ندید  

حس ششم بود بگه منم سوال دارم😐

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خودت حس ششمی

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
هستم بپرسید

شخص س نام بی گناهه یا پ نام 

اخرش ب نفع کی تموم میشه

من چطور ادمیم 😐 مجید دوسم داره؟ حسش بم چیه منو دوس داره یا شخص دیگ اصن قصدش برای من چیه 

اون کاری ک برا ایندم میخام بکنم جواب میگیرم؟ چقد خوشبینی؟ 

شخص س نام بی گناهه یا پ نام  اخرش ب نفع کی تموم میشه من چطور ادمیم 😐 مجید دوسم داره؟ حسش بم ...

س

به نفع س

ارومی...ولی گاهی اوقات یهو کارای عجیبی میکنی

سعی کن زیادی حرص نخوری و این قدر هم استرس نداشته باشی برای هر چیزی

اون کاری هم که انتظارش و میکشیی حل میشه

حس زیاد خاصی بهت نداره

اره ولی زمان بره 70 درصد

میشه یکم درمورد مجید بگی