2777
2789
اگه عادت به قهر ودعوا داره بهتره ازمشاور کمک بگیرید یا باهاش حرف بزن بگو برفرضم ماباهم دعوا کردیم قه ...

سر یه چیزه بچه گانه و الکی امروز اومد خونمون منم یکم بیحوصله بودم گف ک چرا ناراحتی منن گفتم ن ناراحت نیستم و اینا دیگ خیلی گیر الوی دادو دلخور رف نیگف ک من دلخور رفتن و شروع کرد نبش قبر کردن دعوا ها وقهرای قبلیموت و گفت ک ازم معذرت خواهی کن منم کردم میگف ک ن تا سه نشه بازی نشه منم دیگ نگفتم گفت ک تو مغروری قد و فلانی منم گفتن زور داره مجبور میکتی معذرت بخوام و کوچیکم‌میکنی

سر یه چیزه بچه گانه و الکی امروز اومد خونمون منم یکم بیحوصله بودم گف ک چرا ناراحتی منن گفتم ن ناراحت ...

چی بگم انشاءلله که هردوتون بتونین قدر زندگیتونو بدونید و باهم خوشبخت باشید فعلا باهاش کاری نداشته باش وقتیم ومد اول باهاش حرف بزن وبگو خوب منم ادمم گاهی ناراحت میشم قبول دارم باید  خشم وناراحتیم کنترل کنم ولی توهم باید کمکم کنی وبیشترازقبل دوستم داشته باشی ازاین حرفا ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید