2777
2789

من بچه خواهر اینجوریه خیلی عذیت میشه

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر من ، رسما سرویسم کرد ، الان دوسال و نیمشه ، باز هم‌گاهی مریض بودنی و بهونه کردنی میگه تو پتو تابم بدین

براش گهواره ، تخت و ننو گرفتیم ولی تو هیچکدوم نخوابید ، فقط پتو که با دست حرکت بدیم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

خواهرزادم اتیسم داشت کوچیک که بود اینطوری بود خیلی هم کم میخوابید

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
عنوانت چه ربطی داشت😂😂😂

منم اومدم تو تاپیک که درمورد چیز مورد علاقم بحث کنم  

کسی رو به خاطر علایق و چیز هایی که دوست داره به مسخره نگیر همه ازادن تاچیزیو دوست داشته باشن که می خوان   army &blink

بد عادت شده عزیزم.هرجور عادتش بدی از اول همونجور میخوابه.

چند روز رو پات یا تو گهواره و تخت یا هرجایی فکر میکنی بدارش تا یاد بگیره درست بخوابه.اولش سخته و گریه و ری قراری میکنه اما روز سوم چهارم عاد ت میکنه

خوب براش بخر آمادشو که اذیت نشی فقط باید تابش بدی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏