2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز قهوه خونس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نمیره البته اینجوری ک من خبر دارم شده ک دروغ بگه خونس اما خونه نباشه

بیخیال الان‌عقد ی شوهر من دوران عقد کلا هر شب با دوستاش سفره خونه بود تا دیر وقت جمعه هام بیرون با اونا الان۸ساله عروسی کردیم ی شبم سفره خونه نرفته حتی قلیونم نمیکشه میگذره اینا 

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
زیاد نمیره البته اینجوری ک من خبر دارم شده ک دروغ بگه خونس اما خونه نباشه

آخ آخ دقیقا مث من😭 میگفت خونه س ولی نبود. دو راه داری. یا کنار بیای با این اخلاقش یا شدیدن بترسه از از دست دادنت و خودشو اصلاح کنه. 

بیخیال الان‌عق ی شوهر من دوران عقد کلا هر شب با دوستاش سفره خونه بود تا دیر وقت جمعه هام بیرون با او ...

انشالله😔

من فقط از این ناراحتم چرا تا پسرداییش زنگ زد بدو بدو رفت

اما من سه روزه داره التماس میکنم نمیاد و حرفام براش یه جو ارزش نداره😔😔

بیخیال الان‌عقد ی شوهر من دوران عقد کلا هر شب با دوستاش سفره خونه بود تا دیر وقت جمعه هام بیرون با ا ...

من به خاطر همین موضوع رابطمو تموم کردم. میگفتم اگه منو بخواد خودشو اصلاح میکنه. تو دوستی نمیتونه از کجا معلوم تو زندگی بتونه. 

انشالله😔 من فقط از این ناراحتم چرا تا پسرداییش زنگ زد بدو بدو رفت اما من سه روزه داره التماس میکن ...

چون هنوز نرفتید زیر ی سقف هنوز اون حس مسئولیت پذیری رو نداره درست  میشه نترس

من به خاطر همین موضوع رابطمو تموم کردم. میگفتم اگه منو بخواد خودشو اصلاح میکنه. تو دوستی نمیتونه از ...

ن بابا ادم تا نره زیر ی سقف مشخص نمیشه ما دوستم بودیم شوهرم اونطوری بود خیلی ب شدت رفیق باز اما بعد عروسی همه تعجب میکردن ک چقد عوض شده

ن بابا ادم تا نره زیر ی سقف مشخص نمیشه ما دوستم بودیم شوهرم اونطوری بود خیلی ب شدت رفیق باز اما بعد ...

ریسکه دیگه واقعا. من تو دو سال دوستی یکسره این مشکل رو داشتم. بهتر شده بود اما دیگه از ترس غر غرای من بهم دروغ میگفت. الکی میگفت خونه س گوشیشو خاموش می‌کرد. منم تموم کردم با اینکه بدجور وابسته بودیم به هم.😭 

ریسکه دیگه واقعا. من تو دو سال دوستی یکسره این مشکل رو داشتم. بهتر شده بود اما دیگه از ترس غر غرای م ...

تو دوستی نباید از این انتظارا داشته باشی خوب بسینه خونه چیکار تو که پیشش نبودی 

آخه پیش میومد بین اومدن پیش منو رفتن پیش دوستاش اونا رو انتخاب می‌کرد. 

بخدا شوهر من تو دوران عقدم جمعه ها با اونا بود اون موقه ها خیلی غصه میخوردم همرو تو دفتر خلطراتم نوشتم الان ک میخونم میبینم چقدر نگران بودم ک همون طوری باشه اما شکر خدا اصلا زمینو اسمون تغییر کرد بعد عروسی

بخدا شوهر من تو دوران عقدم جمعه ها با اونا بود اون موقه ها خیلی غصه میخوردم همرو تو دفتر خلطراتم نوش ...

ایشالا همیشه زندگی به کامت باشه. امیدوارم منم به عشقم برسم و این کاراشو بزاره کنار

شوهرم نزدیک چندماه اینجوری بود 

اونم میرفت واسه قلیون و مافیا 

گاهی اوقات تا ۳ نمیومد 

منم کم کاری نمیکردم و همش دعوا میکردم باهاش .

تا خودش سر عقل اومد . الان قلیون اورده خونه . 

با اینکه دوس ندارم ولی بهتر از اینه ک تنهام بزاره و بره قهوه خونه .

عجب روز خوبی 🥳