2777
2789
عنوان

لابیا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 41 پست
نگران نباش، دخترها هم چشمشون باز شده و پسرها هم می ترسن از این عیب و ایراد های طبیعی شون😂با هم کنار ...

پسراچون نوع آلت خارجیه بهتراز دختراباشه😅شکل ظاهری ماخانماخیلی بده حتی ادم دوس نداره نگاه کنه😂😂😂

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسراچون نوع آلت خارجیه بهتراز دختراباشه😅شکل ظاهری ماخانماخیلی بده حتی ادم دوس نداره نگاه کنه😂😂😂

عزیزم

جدی میگم، روی اعتماد به نفست کار کن.حیفه فکرت رو مشغول این چیزها کنی.بدن طبیعی آدم ها پر از ایرادهای ریزه.مدل نیستیم که

عزیزم جدی میگم، روی اعتماد به نفست کار کن.حیفه فکرت رو مشغول این چیزها کنی.بدن طبیعی آدم ها پر از ا ...

اره خب درست میگین😘ممنونم

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
من مجرد بودم فکر میکردم غیر طبیعیه رفتم دکتر زنان خندید بهم گفت طبیعیه  الانم ازدواج کردم مشکل ...

ببخشید چیش غیرطبیعی بود

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

ولی به نظر من الان دیگه این مسائل چیزی نیس که بگیم مهم نیستو سخت نگیر چون الان دیگه جامعه یه جور شده همه به این مسئله توجه میکنن بعد که باز سنتم برسه به سی سال خودت بیشتر روش فوکوس میکنی   برا همین به نظرم  همین الان که روی مخته برو درستش کن من دختر خالمو بردم پیش دکتر ماندانا اکبری که لبیاپلاستی انجام بده چون خودم پیشش زایمان کرده بودم میشناختمش. حقیقتا انقدر استرس داشت میگف تو بیا باهام توی اتاق اما انقدر خانم دکتر صبور بود که خدا میدونه قشنگ برات همه چیو توضیح میده حتی راه های دیگه هم اگه بدردت بخوره برات میگه ولی نگران نباش درد که اصلا نداشت قیمتشم از همه جا بهتر بود

آهان اگ لابیای کوچک میانی،بزرگ باشه ایراد محسوب میشه؟؟!

خب توی ظاهر چون بد میشه اگه بزرگ باشه که لابیاپلاستی انجام میدنو ازش یه قسمتی برمیدارن اگر هم کوچیک باشه که میشه بهش ژل یا چربی تزریق کرد که نقص هاش برطرف بشه ولی الان شاید به چشم نیاد اما وقتی متاهل باشه کسی هم چون بیریخته اعتماد بنفس آدم میاد پایین هم اینکه اگر بزرگ باشه هی میماله به لباس زیر بعد عفونت میکنه دیگه واسه همین میگن این کار رو انجام بدید منم که گفتم ددکتر ماندانا اکبری تنها دکتریه که کارش رو هم تعریفشو شنیدم و حتی دیدم که چقد خوبه

اگر بری لابیاپلاستی قرینه میکنن برات... خواهر من خیلی یهو گیر داد که چرا من این جوریم .. چرا سیاهه ... چرا یکیش بزرگتره.. انقدر رفته بود رو مخش... رفت پیش دکتر شایانفر عمل کرد الان قرینه شده.. خواهر منم مجرد بود... اصلا مشکلی براش به وجود نیومد...

برا لابیاپلاستی یه دکتر عالی پیدا کردم دکتر شایانفر از چند نفر که رفتن پیشش پرسیدم همشون راضین آخه لابیای بزرگ اولا شاید مشکل ایجاد نکنه اما بعد کم کم باعث عفونت اینا میشه

اگر تصمیم به ازدواج دارید و یا ازدواج کردید و بدلیل داشتن ناحیه تناسلی تیره و لابیاهای بزرگ از شوهرتون خجالت میکیشد

و اعتماد بنفستون رو از دست دادید میتونید عمل لابیاپلاستی رو انجام بدید

تو این عمل لابیاهای بزرگ و تیره با عمل جراحی یا لیزر کوچیکتر میشه این عمل سرپایی انجام میشه

و نیاز به استراحت خاصی نداره و همچنین عوارضی هم نداره

برای اینکه بتونید اطلاعات بیشتری رو در رابطه با لابیاپلاستی بدست بیارید میتونید مطلب زیر رو بخونید .

لابیاپلاستی

نه اینجوری نباید باشه حتی الان برای حل این موضوع خیلیا جراحی می کنن من  خواهرم مثلا اینجوری بود رفت پیش دکتر پوپک یحیوی جراحی انجام داد اسم جراحی هم لابیاپلاستیبود راحت شد خیلی هم الان نرمال شده

میخوای الان قرینه شه؟ خیلی بزرگ تره یکیش؟ برای خواهر من خیلی تابلو بوده. میگفت شلوار میپوشم اذیت میشم. اون برای همین عمل لابیاپلاستی کرد. بیشتر براش جنبه درمانی داشت. دکتر بهمن پور براش انجام داد. الان که چند سال میگذره خیلی راضیه