2777
2789
عنوان

لابیا😥

3220 بازدید | 41 پست

سلام خانوما

من۲۱سالمه وازوقتی یکم سرم شدع متوجه شدم لابیای سمت راستم بلندترازسمت چپه،سمت چپی عادی ومعمولیه اما لابیای سمت راستم یکممم میزنه بیرون اگع اینجوری بمونه بازم غمم نیس،رشد نمیکنه یوقت؟؟؟باافزایش سن یاشرایط دیگع احتمال اینکه بلندتربشه هس؟؟راسته ک میگن خانومای اسیایی همه اینجوره بدنشون؟؟شمام اینجوریین؟؟شوهراتون مشکل ندارن؟من مجردم میترسم بعد توزندگیم مشکل ایجادبشه

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

نه شد نمیکنه نگرانم نباش اصلا همه ادما یه عیب و ایرادی دارن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخت می گیرین زندگی رو من ۱۲ساله ازدواج کردم و واقعا اینا رو نمی دونم در مورد خودم خودت که حساس باش ...

مردای این دوره چشماشون خیلی باز شده وتوی همه چی خورد میشن که،ادم میترسه😑😅

ار جانم اما طبیعه سخت نگیر

بعضی وقتااعتمادبنفسمومیگیره وهمش میگم نکنه یوقت همسرایندم بخاد سرزنشی کنه یاخوشش نیاد مثلا

بعضی وقتااعتمادبنفسمومیگیره وهمش میگم نکنه یوقت همسرایندم بخاد سرزنشی کنه یاخوشش نیاد مثلا

میدونم چی میگی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من مجرد بودم فکر میکردم غیر طبیعیه رفتم دکتر زنان خندید بهم گفت طبیعیه  الانم ازدواج کردم مشکل ...

اوکی مرسی عزیز😘انشاالله همیشه زندگیت بی مشکل باشه

مردای این دوره چشماشون خیلی باز شده وتوی همه چی خورد میشن که،ادم میترسه😑😅

نگران نباش، دخترها هم چشمشون باز شده و پسرها هم می ترسن از این عیب و ایراد های طبیعی شون😂با هم کنار میاین، غصه نخور