2777
2789
عنوان

طرفدارای سریال گرگ و میش بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
من تا اونجا دیدیم که بین شون جنگ میشه و گرگینه ها هم میرن کمکشون.همونجا که فکر میکنن دخترشون جاودانس ...

اون پنجمه فصل شیش هم اومده سال ۲۰۱۹ ولی هیچ جا نسخه ی دوبله یا زیرنویس شدش نیس

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  
تا کجاش دیدی ازدواجشون دیدی.من تا دنیا اومدن دخترشون دیدم که جیکوب برا دخترشون نشانه گذاری کرد زیر ن ...

اره بعد اون هم اومده اون قسمت پنج بود ، قسمت شیش هم اومده

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجاه تا قسمت داره عزیزم الانم هرشب ساعت 10 از شبکه ای فیلم پخش میشه.  تکرارش هم هر بعد از ظه ...

اون ایرانیه من خارجیشو میگم عزیزم

من هم مثل تو هنگ کرده بودم.. رفتم نت دیدم چه فیلم ترسناکترسناکیه  خون اشام و اینا بود موضوع ش

نه اصلا اصلااا ترسناک نیس ، فیلم عاشقانه ی خیلییی قشنگیه خیلی ، امروز تمومش کردم و واقعا ناراحتم از عصر ، بهترین سریالیه ک تاحالا دیدم

نه اصلا اصلااا ترسناک نیس ، فیلم عاشقانه ی خیلییی قشنگیه خیلی ، امروز تمومش کردم و واقعا ناراحتم از ...

واقعا 

ویکی پدیا زده فیلم درمورد خون اشام و اینا.. فک کردم لابد ترسناکه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی