آقا من تازه دیدم تا قسمت پنج ، چن تا قسمته؟ چرا قسمت شیش دوبله یا زیرنویس شدشو پیدا نمیکنم ، با اینکه سال ۲۰۱۹ اومده قسمت شیش ولی نیس نمیتونم پیدا کنم😢
ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا فصل ۴دیدم ۵روهم دانلود کردم زیرنویس داشت ولی ندیدم ۶رو دیگه نمیدونم والا 🤔
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
من هم مثل تو هنگ کرده بودم.. رفتم نت دیدم چه فیلم ترسناکترسناکیه
خون اشام و اینا بود موضوع ش
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی