2777
2789

پریروز خبر نامزدی یکی از همکلاسیام رسید  خوشبخت بشه اما درده من از این که بعضیا دورام مجردی انقد دوس پسر داشتن که به هر کدوم لقب داداشی میداد تو لیست مخاطبین گوشیش پره پسر بود  خلاصه کلی کیف دنیا رو کرد و

عاشرت کرد اخرشم با یه نفر نامزد کرد و با دوس پسراش کات کرد  تازه به بعضیاشونم تا برگه ازمایش رو نشون نداد نمیخواستن باور کنن 

حالا کاری ندارم نمیگم حالا این کار بده و فلان من از دست خودم عصبی هستم راستشو بخواین که چرا انقد زندگی رو سخت میگرفتم تنها خلافم ۱۸ تا ۲۰ سالگی اونم تلگرام بود که اونم توبه کردم و دیگه سمتش نرفتم حتی از تنهایی وسوسه هم میشدم باز برم سمتش اما هر بار جلو خودمو میگرفتم  ولی حالا بازم تنهام و نمیتونم ازدواج کنم یا کسی رو داشته باشم چون کیسی مناسبی نیست 

خیلی ناراحتم مثلا میخوام گناه نکنم اما خودمو اذیت کردم نمیدونم شاید طرز فکرم الآن ماله ناراحتیه  لطفا نیاین بگین کدوم گناه و این حرفا  گفتم اینجا حرف بزنم سبک شم خیلی دلم میسوزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاملا درکت میکنم چون منم تنهام و مثل تو قبلا تو گروه تلگرام اینا میرفتم بعدا اونم توبه کردم ب خاطر خدا ولی خدا برام هیچکاری نمیکنه😔

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
عزیزم ادمی که هر روز با یگی هست توی زندگیشم هر روز با یکیه . خودم با دوست پسرم ازدواج کردم ولی چند ت ...

داشته دیگه اخرشم سنتی با میل خودش ازدواج کرد گفت وضعش خوبه اخلاقشم خیلی عالیه(فامیل بودن) همه هم سنام حداقل یه نفر بوده ک دوسشون داشته باشه  ولی من هیج این انصاف نیس اصلا انصاف نیست

من کاملا درکت میکنم چون منم تنهام و مثل تو قبلا تو گروه تلگرام اینا میرفتم بعدا اونم توبه کردم ب خاط ...

حسرته کسی ک دوسم داشته باشه موند رو دلم  خاستگار از فامیل بود که گفتن پسره بهم علاقه داره اما دروغ میگن خانواده پسره له خاطر وضع مالی میخوان بیان سراغ من پسرشونو انداختن جلو هه  

حسرته کسی ک دوسم داشته باشه موند رو دلم  خاستگار از فامیل بود که گفتن پسره بهم علاقه داره اما د ...

چه میشه کرد مام شانسمون اینه تا ببینیم بعدا چی میشه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔