دخترزمستان۲۰ مدیر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 3600 عنوان چالش😈😈 | مشاهده متن کامل بحث + 32604 بازدید | 1281 پست برین یهویی به شوهراتون پیام بدین بگین دوستشون دارین از واکنششون اسکرین بگیرین😎😈 1400/03/24 | 12:13 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_ozahra_o_o عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 371 چته🧐 پسر اینجا چی میگه🙄 ✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 😒از بی زبونیه خودته ک فک میکنی زبون میریزم لاناتی :/ نخیییرمن ک بی زبونم تو اینجور مواقع😐اصن بلد نیسم مخ بزنم😐ولی تو خیلی زبون میریزی😐 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 نخیییر من ک بی زبونم تو اینجور مواقع😐 اصن بلد نیسم مخ بزنم😐 ولی تو خیلی زبون میریزی😐 :/ مخ کیو زدم الان دقیقا :/تفنگ ندارم ک مخ بزنم اخه :/ ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 دوس داره بزنه ب تو چ🤨😂تو ک نمیخوای منو پس بیخود غیرتی نشو :/😂 نخوامتم😐زنم بودی😐هنوزم طلاقت ندادم😐طلاقت ک دادم برو هر غلطی میخوای بکن😐 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 :/ مخ کیو زدم الان دقیقا :/ تفنگ ندارم ک مخ بزنم اخه :/ نزدی💁♀️ولی بلدی کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
آقاااااحسان۱۳۷۵ عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 427 دفه اخرت بود😐 چش_چش# وبالوالدین احسانا...مگرنه تو پلاستیک...سرکوچه🥴
o_ozahra_o_o عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 371 روسریشو جلو این مرده سرش نمیکنه😐📿 استخفرالله حق داری 😑😂😂 ولی به بزرگی خودت ببخش 😂😂😂😂 ✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 نخوامتم😐زنم بودی😐هنوزم طلاقت ندادم😐طلاقت ک دادم برو هر غلطی میخوای بکن😐 جدیییییی😍 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
آقاااااحسان۱۳۷۵ عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 427 پسر اینجا چی میگه🙄 هر چی بقیه میگن وبالوالدین احسانا...مگرنه تو پلاستیک...سرکوچه🥴
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 نزدی💁♀️ ولی بلدی اگه بلد بودم الان وضعم این نبود :/ ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 چش_چش# حالام برو بیرون از تاپیک😐💁♀️مرسی😐 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 استخفرالله حق داری 😑😂😂 ولی به بزرگی خودت ببخش 😂😂😂😂 باید چن رو بی محلیش کنم تا یاد بگیره😐💁♀️ کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
o_ozahra_o_o عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 371 همونو بگو شیطونه میگه نی نی یارو بیارم بندازتش بیرون😂😂😂 ✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫
آقاااااحسان۱۳۷۵ عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 427 حالام برو بیرون از تاپیک😐💁♀️ مرسی😐 رفدم🚶🏻 وبالوالدین احسانا...مگرنه تو پلاستیک...سرکوچه🥴