2777
2789
😒از بی زبونیه خودته ک فک میکنی زبون میریزم لاناتی :/

نخیییر

من ک بی زبونم تو اینجور مواقع😐

اصن بلد نیسم مخ بزنم😐

ولی تو خیلی زبون میریزی😐

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیییر من ک بی زبونم تو اینجور مواقع😐 اصن بلد نیسم مخ بزنم😐 ولی تو خیلی زبون میریزی😐

:/ مخ کیو زدم الان دقیقا :/

تفنگ ندارم ک مخ بزنم اخه :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
دوس داره بزنه ب تو چ🤨😂تو ک نمیخوای منو پس بیخود غیرتی نشو :/😂

نخوامتم😐زنم بودی😐هنوزم طلاقت ندادم😐طلاقت ک دادم برو هر غلطی میخوای بکن😐

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
نخوامتم😐زنم بودی😐هنوزم طلاقت ندادم😐طلاقت ک دادم برو هر غلطی میخوای بکن😐

جدیییییی😍

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
نزدی💁‍♀️ ولی بلدی

اگه بلد بودم الان وضعم این نبود :/

استخفرالله حق داری 😑😂😂 ولی به بزرگی خودت ببخش 😂😂😂😂

باید چن رو بی محلیش کنم تا یاد بگیره😐💁‍♀️