2777
2789
حالا برو اونور تا س روز دور و بر من نمیپلکی😒

😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد با تو به من خیانت میکنه   حالتونو جا میارم @آرزوجان ۳ بابات میدونه؟

خاک :/

فقط بات اوندم شات خیانت کجاع بود😐مگع ازدواج کردم بات فرزندم :/

نع نمیدونه چیو بدونه :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
کات کردیم.... از ۲۷ فروردین..😔💔

چرا کات کردی گلم تو که اونقدر دوسش داری 

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
آرزووو جرتتت میدمممااااااا با شلنگ دنبالتت میافتمااااا طلاقتتت میدمااا تو با چند نفر ازدواج کردی؟ &n ...

:/ فرزندم من کی با ت ازدواج کردم😐؟

انرژی بیده ب جفتتون پیام بده😈✌

بده دوستم  

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
کبرا با کلاسشونه😄

:/ 😂