2777
2789
هنو عقد نکردیم باید  کات فور اور کنم😐😂

شما ۳۶ سالتون بود؟

😂😂😂😂😂وااای بش پیام بدع فقطططط طلاق :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تا هرکی میرسه زرت باردار میشه😐

:/ چون پیوی کار دستشون میدی :/🙄😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ن دیگ بلد نیسی منم مجردم ولی نگا😂💁‍♀️

تو مجردی بیشور :/ماهم ک بوق :/

شما ۳۶ سالتون بود؟ 😂😂😂😂😂وااای بش پیام بدع فقطططط طلاق :/

۳۶؟😐😂😂😂

ن بابا ۱۷

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
:/ چون پیوی کار دستشون میدی :/🙄😂

خدایی پی وی چی بت گفتم و چیکارت کردم ک باردار ‌شدی😐😂

شاتشو بده اینجا

بعدم بجز ت کسی درخواست نداد

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
۳۶؟😐😂😂😂 ن بابا ۱۷

قبلا زدع بووی ۳۶ ک😐🙄😂

۲ سال ازم بزرگ تری :/

قبلا زدع بووی ۳۶ ک😐🙄😂 ۲ سال ازم بزرگ تری :/

من زده بودم😐😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خدایی پی وی چی بت گفتم و چیکارت کردم ک باردار ‌شدی😐😂 شاتشو بده اینجا بعدم بجز ت کسی درخواست نداد

😂🙄😐شوخی کردم باردار نشدم هنو :/