2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا میکذره یه روزی به این دیوونه بازیات میخندی می‌دونی اگه عرفانت بفهمه چفد ناراحت میشه و دلش م ...

نگا کن چشام چجوری ب خون الودس هر روز

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
چشام هر روز اینجوری خونیه

عزیزمممممم چ چشمای قشنگی داری تو 🥺🥺

ارزش ندارع بخاطر اون مرتیکه خودتو داغون کنی حیف این چشما نیس؟؟

من ترجیح میدم اون آدم نفهم و بی درک باشم تا آدمی که می‌فهمه و عذاب میکشه
من ؟؟  دیوار کوتاه تا پیدا نکردی مرتیکه 🤨🤨  من خودم صاحاب دارم زن توئه دنبال منع

کودوم😐

صبت نکن من ب زنم اعتماد دارم😒

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عزیزمممممم چ چشمای قشنگی داری تو 🥺🥺 ارزش ندارع بخاطر اون مرتیکه خودتو داغون کنی حیف این چشما نیس؟ ...

هعی عرفانم بمیرم واس این سرنوشتمون... عشق منو از ۱۳ سالگی اواره خیابونا کرد ک بره ی شهر دیگه کار کنه... نمیبخشمش

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
چشام هر روز اینجوری خونیه

نکن با خودت اینجوری ببین اونا میخوان تو کم بیاری تو چرا جا میزنی تو ک تا اینجا اومدی قویتر از این حرفایی ببین بهت حق گریه تو تنهاییات داده میشه ولی نه ک ضعیفت کنه باید قویترت کنه

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)