2789
عنوان

پوست

182 بازدید | 26 پست

سلام خانما من پوستم منافذ باز دار و جوش بنظرتون برم میکردرم یا ساب سیژن چکارکنم تا حالا چی انجام دادین و نتیجه گرفتین اخه من خیلی رفتم هزینه ها هم خیلی بالاست یه چیزی میخوام ک نتیجه بده

پوست من ن جوش داره ن لک ن منافذ باز صاااف صاااف😂😎

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسکراب اوریاژ گرفتم و پماد کترل

خیای خوبه راضیم پیشونیم سالها جوش های ریز زیرپوستی داشت و جدیدا رو بینیم منافذ باز ایجاد شده بود 

پیشونیم کلا صاف شده بینیمم بهتر شده

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

من کرم اینا استفاده نکردم ولی یک مدت 6 ماهه کرم اینا استفاده نکردم(حتی ضد آفتاب!)و بجاش روزانه 3-4 باز صورتم رو با آب ولرم میشستم هم منافذم بهتر شد و هم آکنه هااام خیلیییی فرق کرد امتحان کند قشنگ فرقشو میبینی البته من نمیدونم منافذتون چه اندازست برای من کم بود ...

ممنون گلم میشه عکس برام بفرسی ازش

سر کارم ببینم میتونم از اینترنت بگیرم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

هیچکدام برای منافذ تونر بادی شاپ مدل تی تیری اگه پوستت چربه اگه معمولی سی وید بخر منافذ میبنده ...

من تی تری داشتم ولی اصلا بهم نساخت از لاین تی تری متنفرم😅

سیوند واقعا خوبه ؟

من از وقتی تی تری بهم نساخت سمت برند بادی شاپ نرفتم

من تی تری داشتم ولی اصلا بهم نساخت از لاین تی تری متنفرم😅 سیوند واقعا خوبه ؟ من از وقتی تی تری به ...

وای نه تی تیری عشق من پوستم عین پوست بچه شده خداروشکر

اما سی وید برای پوستای مختلط و معمولی خوبه من اینم زدم خوب بود 

نمیدونم چرا به شما نساخت؟

💍♥️Married