سلام خانما من پوستم منافذ باز دار و جوش بنظرتون برم میکردرم یا ساب سیژن چکارکنم تا حالا چی انجام دادین و نتیجه گرفتین اخه من خیلی رفتم هزینه ها هم خیلی بالاست یه چیزی میخوام ک نتیجه بده
تی تری کلا به بعضی ها نمیسازه من اینو بین بلاگرها هم دیدم نظرات درموردش مختلف بود (برای من باعث جوش ...
خب پس اول سی وید هم امتحان کن بعد اگه نساخت ول کن من خودم اول سی وید زدم بعد یه مدت خیلی کم پیدا میشد نداشت آخر تی تیری گرفتم دیدم بهتره اما سی وید هم عالی بود کلا پوستو یه دست میکنه
از ترتینوئین استفاده کنید،خواستید میتونید از اداپالن(خارجیش دیفرین اگهگیر اوردین اگه هم که نه ایرانیش هم خوبه)برای شروع استفاده کنید. این ها رتینویید هستند که سال های زیادیه برای جوش و اکنه و لک استفاده میشن و حتی اگه طولانی مدت استفاده کنید برای منافذ هم جواب میدن. اداپالن خفیف تر از ترتینوئین هست و برای شروع خوبه. دارو های خوبین اگه بتونید ضد افتاب و مرطوب کننده رو هم رعایت کنید. در بارداری استفاده نشه فقط.
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
گفت اول مشاوره گرفته بعد معرفی کردن از همون محصولات که اول مشکلاتو میپرسن بعد معرفی میکننه من قبلا مشاوره شدم اما نگرفته بودم چون فکر میکردم تاثیر ندارن البته باز خودت تحقیق کنا