2777
2789
خانمای کرمانی تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم خواهشا اگه دکتری میشناسید تو این زمینه کمکم کنید

دکتر عظیمی ساختمان اراد

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما برای بارداری پیش کدوم دکتر برم زودتر نتیجه میگیرم

دکتر عظیمی ساختمان اراد

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

منم تنبلی پلی کیستیک کردم دکترم شیوا شفا که هر دوره قرص میده دیگ خسته شدم ازبس قرص خوردم میخام دارو ...

سلام عزیزم برای مشکل تنبلی تخمدان بهترین جایی که بهت بهترین کمک را میکنه اسینستاگرام پیج زیر که عکس ازش برات میفرستم سر بزن و به شماره هایی که گذاشته پیام بده و مشکلت را بگو و لایو ها و توصیه های کلی هم که ارائه می هن انجام بده به یقین صد در صد جواب بده البته با لطقگف الهی 

سلام دوستان عکس رنگی رحم کدوم مرکز رفتید که راضی بودید جایی رو میشناسید تو کرمان که خوب باشه یا با بیهوشی و بیحسی انجام بدن

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
سلام دوستان عزیز کسی دکتر زهرا طهماسبی رو میشناسه  برا سزارین میخوام  اگه کسی دکتر بهتری ...

سلام عزیزم دکترم نازنین مشایی بود 9ماه پیش سزارین شدم 

راضی بودم

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من قلب جنین ایست کرده هفته 7 بارداری. رفتم پیش دکتر قاضی میر سعید بهم 4 تا قرص سقط داده هیچی از بیمارستان نگفت بعدش اومدن توی سایت میگن وای خطرناکه توی خونه خیلی ترسیدم چه کار کنم این دم عیدی هم خواهرم یه هفته دیگه عقد داره موندم چه کار کنم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم 

سلام من برای دوره ی بارداریم رفتم دیش دکتر وفادوست اصلا خوب نیست و اهمیت ب بیمارنمیده گفتم هیچی نمیدونم بهم بگین گفت هرچی میخای بخور درصورتی که خیلی از پزشکان منع میکنن خردن بعضی خوراکی هارو و درستم هست .

دکتر باید ب بیماراهمیت بده وباهاش صحبت کنه نه فقط ویزیت و نفر بعد ...