2777
2789
سلام خانما برای نازایی دکتر ویکتوریا حبیب زاده خوبه؟خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره برام بگه

دکتر لیدا سعید رو بهت پیشنهاد میدم . شنیدم ویکتوریا بد اخلاقه و ما امید می‌کنه بیمار رو 

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

سلام خانما . طلا فروشی قسطی و منصف سراغ دارید ؟ 

و طلا فروشی دست دو ؟ ممنون میشم

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چطوری میتونم ازشون نوبت بگیرم؟؟؟؟اونجا معطلی خیلی داره ،ممنون میشم راهنماییم کنی 

سلام.به سختی میتونین از ایشون نوبت بگیرین چون فقط خانم های بارداری که سابقه سقط مکرر داشته باشند رو پذیرش میکنن حالا بازم به مطبشون سر بزنین.

مطبشون خیایان فردوسی ساختمان آراد.

برا چه مشکلی میخواین بهشون مراجعه کنین؟

سلام.به سختی میتونین از ایشون نوبت بگیرین چون فقط خانم های بارداری که سابقه سقط مکرر داشته باشند رو ...

برای یکی از آشنایان میخوام واسه مراقبت های بارداری ،نوبت بخواهیم بگیریم باید حضوری بریم ؟؟؟شنیدم منشی های بد اخلاقی داره 

برای یکی از آشنایان میخوام واسه مراقبت های بارداری ،نوبت بخواهیم بگیریم باید حضوری بریم ؟؟؟شنیدم منش ...

آره باید حضوری مراجعه کنین

منشی هاش زیاد هم بداخلاق نیستند یه مقدار جدی ان.

سلام همشهریان عزیز کرمانی
امیدوارم خوب و سلامت باشید
در مورد یه قالیشویی خوب در کرمان راهنمایی میکنید ؟ هم کار شستن فرش هاش تمیز باشه هم قیمت مناسبی داشته باشه لطف کنید پستم رو ریپلای کنید چون من اینجا مرتب سر نمیزنم ممکنه یادم بره اگه کامنت مستقل بذارید در جواب من ممکنه پیامتون رو از دست بدم و نبینم 
ممنون

خانمای کرمانی

تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم خواهشا اگه دکتری میشناسید تو این زمینه کمکم کنید

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
سلام خانمای کرمان خسته نباشید کسی خانم هاشمی که دارو گیاهی میده  برا بارداری رو میشناسه ادرس یا ...

سلام اگه پیداش کردی میشه خواهشا به من بگی؟ یه اسکرین از اسمم بگیر یا درخاست دوستی بده بهم بگو منم اگه پیدا کردم بهت میگم

یه بار شنیدم با دکتر ماه بانو معصوم زاده کیه فامیلشو دقیق یادم نیست همکاری میکنه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
سلام اگه پیداش کردی میشه خواهشا به من بگی؟ یه اسکرین از اسمم بگیر یا درخاست دوستی بده بهم بگو منم اگ ...

سلام باشه عزیزم بخدا اگه پبداش کردم بهت میگم ..شماهم اگه پیدا کردی بگو اخه شنیدم خیلی خوبه 

خانمای کرمانی تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم خواهشا اگه دکتری میشناسید تو این زمینه کمکم کنید

منم تنبلی پلی کیستیک کردم دکترم شیوا شفا که هر دوره قرص میده دیگ خسته شدم ازبس قرص خوردم میخام دارو گیاهی بگیرم