2777
2789
سلام.خانمای کرمانی برای من بارداری هام یکم مشکل دار هستن.گدوم دکتر زنان خیلی خوبه کارش؟دکتر دلیلی و ...

سلام مشکل چی؟بچهات مشکل اگر دارن برو پیش دختر میرزایی.ساختمان اراد.

ولی نوبت گیریش سخته.

دکترش عالی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذر میخوام اینایی که معرفی کردین خودتون تجربه داشتین؟ برای رشد و افزایش قد و متابولیسم هم برنامه مید ...

خواهش میکنم . دکتر مختاری رو فقط دیدم مطبش شلوغه و معروفه اما خودم نرفتم . اما دکتر فرناز صفا مطبش خلوت بود و من فقط یکبار رفتم پیشش و تجربه زیادی ندارم . هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم که بهتون کمک کنم 

سلام مشکل چی؟بچهات مشکل اگر دارن برو پیش دختر میرزایی.ساختمان اراد. ولی نوبت گیریش سخته. دکترش عال ...

بچه اولم کم وزن و نارس بدنیا اومد.بارداری  دومی هم توقف رشد گفتن و کورتاژ شدم.میخوام برم و تحت نظر باشم.الان میرزایی چطور نوبت میده؟من شهرستانم و میخواستم اینترنتی بگیرم

بچه اولم کم وزن و نارس بدنیا اومد.بارداری  دومی هم توقف رشد گفتن و کورتاژ شدم.میخوام برم و تحت ...

ای بابا.

کدوم شهری.منم شهرستانم

بارداری؟میرزایی فقط باردار باید باشی.

من دکترای قبل بارداری رو نمیدونم کیا هستن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ای بابا. کدوم شهری.منم شهرستانم بارداری؟میرزایی فقط باردار باید باشی. من دکترای قبل بارداری رو نم ...

نه باردار نیستم.میخوام الان برم که چکاپ و اینا اگه لازمه بعد اقدام کنم.من چون دنبال دکتر بارداری های پرخطر هستم ایشونو گفتن.برای اقدامیا ویزیت نمیکنه

نه باردار نیستم.میخوام الان برم که چکاپ و اینا اگه لازمه بعد اقدام کنم.من چون دنبال دکتر بارداری های ...

اره میرزایی باید باردار باشی و همون اوایل بارداری بری که تا تهش دکترت بمونه.

انشاالله که،،،، بعدی بارداری سالمی داری و سالم میاد بغلت

سلام مامان های عزیز,منم پسرم چهار سالش هست و دنبال مهد کودک خوب در کرمان هستم که بچم راحت و خوشحال ب ...

الان به خاطر شرایط کرونا صبحانه نمیدن خودتون باید همراه بچه ها بزارید. من پارسال اندیشه کیان میبردم موسسه بود زیر نظر پروفسور کیان پدر استعدادیابی ایران امسال مسیرم دوره اسمان ثبت نام کردم

اره میرزایی باید باردار باشی و همون اوایل بارداری بری که تا تهش دکترت بمونه. انشاالله که،،،، بعدی ب ...

سلام.من برای نوبت به میرزایی زنگ زدم و گفتم مشکلمو.منشی گفت حتما باید باردار باشی.گفتم تا تحت نظر نباشم که اقدام نمیشه کرد.گفت ما غیرباردار نمیپذیریم. و اگه میخوای برو تحت نظر رقیه سادات حسینی.شما شناختی ازش دارید؟

سلام.من برای نوبت به میرزایی زنگ زدم و گفتم مشکلمو.منشی گفت حتما باید باردار باشی.گفتم تا تحت نظر نب ...

سلام نه عزیزم.نمیشناسم.

به نظرم مهرگان.بازهم بستگی داره برای چه کاری

سلام ببخشید برای لاپاراسکوپی کیست بزرگ تخمدان کدوم دکتر زنان کارش بهتره تو کرمان؟دکتر قاسمی خوبه کارش؟یا اگر کسی رو میشناسین بگین