2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا میخوام پسر 4 سالمو مهد ثبت نام کنم.مهرایین پره....نوازش هم نه ادرسش و تونستم پیدا کنم نه جواب تلفن میدن.کجا رو معرفی میکنید؟ خیلی نگرانم همه جا چر شه اخر یه جای خوب پیدا نکنم

At the end...it doesn't even matter

سلام مامان های عزیز,منم پسرم چهار سالش هست و دنبال مهد کودک خوب در کرمان هستم که بچم راحت و خوشحال باشه توش.قبل از کرونا مهد احسان میبردم و بد نبود.الان به نظر شماها کجاخوبه ؟میخوام صبحانه و داشته باشه

سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید دبستان پسرانه هوشمند مهدوی خوبه؟ آخه پسرم میخواد کلاس اول بره

سلام، پسر من هم کلاس اول اینجا بود، متاسفانه فوق برنامه هایی که دارند اصلا خوب نیست، مدیریت غیر حرفه ای دارند، فقط پول براشون مهمه، بیشتر همکاران و دوستانی داشتم سال گذشته مدارس غیر انتفاعی معمولی ثبت نام کردند، ولی از نظر راندمان بسیار عالی بودند،

پولوتون رو هدر ندید، اجازه بدید پسرتون لذت ببره و به جای یک سری کلاس های بی کیفیت فوق برنامه تنها دروس اصلی رو یاد بگیره، متاسفانه کادر مهدوی فکر می‌کنند که بی‌نظیر هستند و مبری از هر گونه نقص و کاستی

سلام.خانمای کرمانی برای من بارداری هام یکم مشکل دار هستن.گدوم دکتر زنان خیلی خوبه کارش؟دکتر دلیلی و دکتر صدیقه حمزه نژاد شنیدم و بهم معرفی کردن.میشه اگه کسیو فکرمیکنید بهتره بگید؟ممنون

دکتر آبنوس مختاری فوق تخصص غدد خیلی مطبش شلوغه و معروفه ساختمان پزشکان طهماسب اباد. دکتر فرناز صفا ...

عذر میخوام اینایی که معرفی کردین خودتون تجربه داشتین؟ برای رشد و افزایش قد و متابولیسم هم برنامه میدن؟