2777
2789
الهام جان ممنون از ادرسایی که گفتی. راز جان اگه بری خوزستان تازه میفهمی خاک یعنی چی!!!

الهام جان دخمل گلت خوب حرف میزنه؟ از موقعی که اومدیم کرمان چون کسی غیر از من و باباش کنارش نیست خیلی کم کلمه یاد گرفته و دوست هم نداره کلمه براش تکرار کنم. فقط دوست داره براش کتاب بخونم و بیشتر شکلهای کتاب رو توضیح بدم!! خیلی کنجکاوه و همه چیز رو میفهمه ولی دایره لغاتش کمه. از صبح تا شب هم درگیرشم و حسابی احساس میکنم ناموفقم!! آخه مثلا من خودم سالها معلم بودمه! هرچند به آدم بزرگه درس میدادم نه بچه ها!! دانشجوهام همیشه از من تعریف میکردن ولی الان برای دخملم تو گل موندم! دخمل شما چه طوره؟ این جا برنامه های خاص کودکان هست مثل برنامه نقاشی گل بازی پازل بازی و غیرهو لااقل ببرم چند تا بچه ببینی زبونش باز شه. بعضی روزا می برم بیرون ولی نمیشه که بچه های مردم رو نگهدارم با دخترم حرف بزنن!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاوه جون منم وضعیت مشابه شما رو دارم
دختر منم خیلی خیلی تنبله .با اینکه تو خونه باهاش حرف میزنم و براش سی دی میذارم اما خوب چون تنهاست هیچ تلاشی نمیکنه که جرف بزنه منم اوایل خیلی نگران بودم اما با تحقیقاتی که کردم فهمیدم هر بچه ای با بچه دیگه فرق داره و نباید مقایسه کرد واینه که من الان هیچ اصراری ندارم و میخوام بذارم که خودش جلو بره این پروسه
بالاخره همشون چه اونایی که زود حرف زدن چه اونایی که دیر تو سن سه چار سالگی کلافمون میکنن بس که حرف میزنن :)
سلام منم متعجب شدم!
راز جون منم دکتر ستجری و گذشتی رو شنیم خیلی خوبن.برای بارداری کسی رو نمیشناشم ولی خانومهای کرمانی که کلوب دارن(تو قسمت کلوبهای نینی سایت) و به اینجا سر نمیزنن! شاید بتونن کمک کنن.
چکاوه جون دخملت هنوز خیلی کوچواوه که انتظار داشته باشی حرف بزنه.پسر من 2سالشه هنوز حرف نمیزنه.منم عجله ندارم بالاخره که حرف میزنه اینجوری نمیمونه.
الهام جون من جایی رو پیدا نکردم البته زیادم نگشتم .همش میترسم از مریضی فعلا قید مهدکودک رو زدم تا از شیر و پوشک بگیرمش.
در مورد مردم کرمان من قبول دارم که اصلا خودشون رو قبول ندارن و ارق ملیشون کمه.
برای خرید هم من تازگیا به این نتیجه رسیدم طرفهای شمالی جنوبی بهتر هست .
سلام به همه خوبین؟
چکاوه جون آراد به نسبت خوب حرف میزنه اکثر کلمات رو طوطی وار تکرار میکنه اما بچه ها با هم فرق میکنن عجله نداشته باش گلم بلاخره به قول الهام جون تو3-4سالگی سرمون رو خواهند برد از پرحرفی

مهشاد جون اول خیابون سعدی از سمت میدون قرنی درست میشه تو گردی میدون یه مغازه هست محصولات رابر رو میفروشه ما گاهی ازش روغن حیوانی و گردو و .... میخریم فک کنم عسلش هم خوب باشه عزیزم
چکاوه جون مرسی که کمک کردی گلم.مهشاد جون دکتر رفته روزی 3 تا قرص اهن و 1 اسید فولیک داره میخوره.مرسی از کمکتون.حرف کرمان کشیدین وسط نمیشه ادم پا برهنه نپره وسط.من خودم مامانم شمالیه بابام کرمانی من و خواهرام هم شمال به دنیا اومدیم.ولی 30 سال ساکن کرمانیم خیلی خیلی هم از کرمان راضی هستیم.فقط 1 عیب داره کرمان که دریا نداره.اگه دریا داشت کامل کامل میشد.