2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 60 پست
من هم خودم هم همسرم مشکل اساسی نداریم یه بار باردار شدم سقط کردم بعد از اون سه ساله باردار نشدم  ...

خدارو شکر که مشکلی ندارین 🤲.

عزیزم امیدوارم عکس رنگی که گرفتی باعث بشه مامان بشی🤲

شنیدم که خیلی ها بعد از عکس باردار شدن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام استارتر کودوم مرکز عکس گرفتی؟؟؟ راضی بودی؟ منم دوسال باردار نمیشدم دوماه بعد عکس رنگی شدم بار ...

پیش خانم دکتر هوشیار 

خدا کنه منم باردار بشم 

فعلا راضی هستم درد نداشتم 

عفونت هم نداشتم

خانما من ماه پیش عکس رنگی انداختم،اونطور که همه تو این تاپیکا میگفتن دردش غیر قابل تحمله ،اصلا اینطوری نبود،اصلاا،در حد چند ثانیه همون زمان که ماده حاجب رو وارد میکنن یه خورده درد میگیره مثل درد پریودی ،همین،واسه من که معجزه کرد،

چند ماه هم تو اقدام بودم،خدا رو شکر عکس رنگی که انداختم همون ماه کا ماه پیش باشه خدا رو شکر باردار شدم

خانما من ماه پیش عکس رنگی انداختم،اونطور که همه تو این تاپیکا میگفتن دردش غیر قابل تحمله ،اصلا اینطو ...

منم انجام دادم درد نداشتم 

امروز روز ۱۳سیکلم بود رفتم سونو فولیکول انجام دادم 

چندتا فولیکول داشتم ۲۲/۲۰/۱۴.۵/۱۱/۱۰/ شش تا ۱۱داشتم 

صبح آمپول hcg زدم 

ممکنه این ماه باردار بشم

منم انجام دادم درد نداشتم  امروز روز ۱۳سیکلم بود رفتم سونو فولیکول انجام دادم  چندتا فول ...

ایشالله که این ماه در کمال ناباوری مثل من نتیجه بگیرید،

والله من چند ماهی که اقدام بودم و نمیشد رفتم دکتر ،بدون هیچی واسم قرص نوشت واسه تحریک تخمک گذاری،دو ماه قرص خوردم ،نشد،یه کیستم اوردم،این ماه که عکس رنگی انداختم روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی هم میرفتم،فک میکنم اونم خیلی تاثیر داشت،بعد از اینکه عکس دنگی انداختم چند روز بعدش طبق روال نزدیکی داشتم،ولی اصلا فک نمیکردم باردار بشم،دکترم واسه ماه دیگه واسم قرص و سونو نوشت،من حتی همسرمم ازمایش داد،مشکل داشت ازمایشش،کلی قرص گرفت که شروع کنه بخوره که زد و من باردار شدم 😊