2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 60 پست
من قبلش یه قرص خودشون گفتن خوردم  با یه دونه شیاف گذاشتم  نیاز به بیهوشی نداری  چو ...

اوکی عزیزم.

شما روز چندم پریودتون انجام دادین؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از من گرون در اومد... ولی خب ارزشش رو داره    شنیدم خیلیا بعدش باردار شدن  البته ...

آره من شنیدم حداقل یک یا دو ماه بعدش باردار شدن 

منم مشکلی نداشتم لوله هام باز بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین ماه قبل انجام دادم.  دردش زیاد نیست مثل درد پریود   مایع رو با فشار داخل رحم میریزن ب ...

مرسی عزیز دلم.

من هم ۱ ساله اقدامم باردار نشدم.

تنبلی تخمدان دارم و پریود های نامنظم لتروزول متفورمین آمپول سینال اف hcg هم زدم نشد دکتر گفت iui کن نکردم دکترم رو عوض کردم برام عکس رنگی نوشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیز دلم. من هم ۱ ساله اقدامم باردار نشدم. تنبلی تخمدان دارم و پریود های نامنظم لتروزول متفور ...

منم یک سال اقدامم ولی هیچ کدوممون مشکلی نداریم.   این ماه هم دکترم کلومفین داده الان دارم میخورم 

انشالله که مشکل هردومون حل شه و بچه دار بشیم 😔

منم یک سال اقدامم ولی هیچ کدوممون مشکلی نداریم.   این ماه هم دکترم کلومفین داده الان دارم میخور ...

همسر من پارسال آزمایش اسپرم داد جهشش کم بود ولی دکتر گفت خیلی شدید نیست .دکتر جدیدم دوباره براش ازمایش اسپرم داده که باید انجام بده.شما همسرتون ازمایش اسپرم داده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسر من پارسال آزمایش اسپرم داد جهشش کم بود ولی دکتر گفت خیلی شدید نیست .دکتر جدیدم دوباره براش ازما ...

آره شوهرم آزمایش داده. دکترم گفت خوبه مشکلی نداره 

من خیلی استرس دارم ، کلا این استرس بلای جونمه ، خیلی دربارش خوندم که نوشته بودن مانع تخمک گذاری و اینا میشه 

نمیدونم این استرس وامونده رو چیکارش کنم   فک میکنم بخاطر همینه که باردار نمیشم 

چند ماه پیش خودم پرانول میخوردم که آروم شم بعد گفتم اگه باردار باشم و خبر نداشته باشم یه وقت مشکل نشه 

آره شوهرم آزمایش داده. دکترم گفت خوبه مشکلی نداره  من خیلی استرس دارم ، کلا این استرس بل ...

بله نباید استرس داشته باشیم .

امیدوارم که هر چه زودتر مامان بشی عزیزم.🤲

دکتر به من دوفاستون داد که پریود بشم ۲ شبه قطعش کردم دیشب لک قهوه ای داشتم منتطرم ببینم امروز پریود میشم ،از روز دوم پریود هم لتروزول داده بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره شوهرم آزمایش داده. دکترم گفت خوبه مشکلی نداره  من خیلی استرس دارم ، کلا این استرس بل ...

من هم خودم هم همسرم مشکل اساسی نداریم یه بار باردار شدم سقط کردم بعد از اون سه ساله باردار نشدم 

واقعا همین استرس سمه و منم درگیرشم