2777
2789
طرف داشته رب می‌داده به برادرش که بیاره انباری طبقه بالا حالت شیروانی  بعد این چند تا رب میده ...

اوه این دیگه یکم واقعاً ترس داره

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دوس دارم یه جن پولدار عاشقم شه

الان این جوری میگی یه روز خدای نکرده نصیبت بشه طرز فکرت دیگه این نمیشه عزیزم

طرف داشته رب می‌داده به برادرش که بیاره انباری طبقه بالا حالت شیروانی  بعد این چند تا رب میده ...

اسی چقد حقیقی توصیف میکنی 😰😰😰😰😭😭

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بازم میگه هیچ کس باور نمیکنه می‌ره دستشویی میبینم یکی نشسته رو سنگ توالت ناشناس می‌گه بیا توهم بیااا ...

خیلی بده که کسی باور نداره حرفش رو🥺🙁🙁🙁🙁

خیلی دوس دارم یه جن پولدار عاشقم شه

تازه یکی از کاربرای دیگ هم این رو گفت عزیزم 

مطمعن باش پول ارزشش اینقد نیست بزن توی نت اونایی ک جن تسخیرشون کرده ،قیافه هاشون رو ببین وحشت میکنی گلم

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بازم میگه هیچ کس باور نمیکنه می‌ره دستشویی میبینم یکی نشسته رو سنگ توالت ناشناس می‌گه بیا توهم بیااا ...

🤣 این خندم گرفت

خلاصه این دیگه قبول می‌کنه  نشسته بوده جلو بخاری چشماشو بسته بود یه صدایی می‌شنوه که اسمشو صدا ...

اینم برای من خیلی پیش اومده

نمیدونی تن صداش چجوری بوده؟؟؟؟؟؟

خلاصه این دیگه قبول می‌کنه  نشسته بوده جلو بخاری چشماشو بسته بود یه صدایی می‌شنوه که اسمشو صدا ...

خب😰😰