طرف داشته رب میداده به برادرش که بیاره انباری طبقه بالا حالت شیروانی بعد این چند تا رب میده ...
اسی چقد حقیقی توصیف میکنی 😰😰😰😰😭😭
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
مطمعن باش پول ارزشش اینقد نیست بزن توی نت اونایی ک جن تسخیرشون کرده ،قیافه هاشون رو ببین وحشت میکنی گلم
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بازم میگه هیچ کس باور نمیکنه میره دستشویی میبینم یکی نشسته رو سنگ توالت ناشناس میگه بیا توهم بیااا ...
🤣 این خندم گرفت
خلاصه این دیگه قبول میکنه نشسته بوده جلو بخاری چشماشو بسته بود یه صدایی میشنوه که اسمشو صدا ...
خب😰😰