2821
2789
عنوان

هدف زندگی چیه؟

199 بازدید | 18 پست

واقعا جواب درستی برای این سوال نیست .

از نظر دین نزدیک شدن به خدا 

از نظر زیست شناسی فقط تولید مثل 

از نظر بیشتر مردم درس بخونی یه کارمند ساده شی ازدواج کنی با دوتا بچه و بچه هاتم مث خودت بشن و  بازنشسته بشی...

تو این دنیا واقعا چیکار میکنیم . چطوری ما که از نظر زیستی شبیه حیوانات هستیم ولی فقط ما روح داریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

یه تکرار و عادت که نسل به نسل بهمون رسیده 

دوییدن و زاییدن و تلاش برا بقا

عووووق

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیدونم بخدداا 

ولی وقتی بارداری زندگیت شیرینه امید داری 

وقتی پول میاد دستت باز هم حس خوب داری 

وقتی عاشقی امید داری...... 

و درگیر همینا میشی و تو روزمرگیات غرقی ولی تهشسش چیه واقعن چیه 

منم افسرده نیستم ولی برام سواله 

بدبختانه زبانمم خوب نی که خارجی سرچ کنم ببینم اونا چی میگن چون از دین خستم.... یه جواب دیگ میخوام

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
نمیدونم بخدداا  ولی وقتی بارداری زندگیت شیرینه امید داری  وقتی پول میاد دستت باز هم حس خ ...

اره من که واقعا خندم میگیره به حرص زدن بعضی ها برا مال دنیایی که اصن نمیدونیم چرا اینجاییم و تهش. هم مرگه 

سال ۱۵۰۰ هم اسمی از ۹۹ درصد مردم الان نیست و انگار وجود نداشتیم

پاسخ به این سوال ها میتونه آدم رو سالیان سال درگیر کتابها تفسیرها عرفان و فلسفه کنه....

انقدر جواب هست که بتونی کل عمر باهاش درگیر باشی ...خصوصا اگه ذهن حرف گوش کنی نداشته باشی و فقط بگه چرا....

ولی هرچی که هست هر راهی که هست یکی رو انتخاب کن و ادامه بده....اگه جواب رو بدونی و درجا بزنی از ندونستن جواب ها بدتره....

ذهت انسان نمیتونه بیکار باشه حتی اگه خود انسان بیکار باشه....اگر شما تصمیمی نگیرین و کاری نکنید ذهن براتون تصمیم میگیره که تا آخر عمر روی مبل خونتون بشینید و هی از خودتون سوال کنید بدون اینکه تحقیق کنید و فقط میپرسه چرا.....

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
اره من که واقعا خندم میگیره به حرص زدن بعضی ها برا مال دنیایی که اصن نمیدونیم چرا اینجاییم و تهش. هم ...

نه اسم هیچکس نیست...... 

حالا فکر کن من خوباشو گفتم یکی هم این وسط تو و سختی و بدبختیه و فقر و..... اون به چی دل خوش کنه... 

اون حتی نمیتونه غرق خوشی های زودگذرشه..... جز غم حتی دغدغه ای نداره.... 

بخدا خیلی ها فقط زندن....... 

اتفاقا بعضی وقتا با خودم میگم خارجیا چطوری خوشحالن و اینقده مستقل و قوی ان واقعا به اونا چیا ک گفتن که ما ازش بی بهره ایم..... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

از نظر من دنیا فقط یک جلسه امتحانه .خدا کمکمون کنه تو این امتحان قبول بشیم . زندگی واقعی ما اون دنیاست

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نه اسم هیچکس نیست......  حالا فکر کن من خوباشو گفتم یکی هم این وسط تو و سختی و بدبختیه و فقر و ...

اره من خودم تو همون مرحله هستم 😫

خارج که کشور بدتر از اینجا هم هست ولی سطح زندگی و رفاه بعضی کشور ها خیلی بالاتره . تو همون جا ها هم افسردگی و خود کشی و اینا هست ولی معمولا چیزای خوب رو به اشتراک میزارن 

دیگه هرکسی هم خودشو مشغول کاری میکنه یه اعتقاداتی بر میداره و میره جلو

از نظر من دنیا فقط یک جلسه امتحانه .خدا کمکمون کنه تو این امتحان قبول بشیم . زندگی واقعی ما اون دنیا ...

اره با این وعده های شیرین همین زندگی رو هم به امید بعدی از بین میبریم 

اره با این وعده های شیرین همین زندگی رو هم به امید بعدی از بین میبریم 

شما به اون دنیا اعتقاد نداری؟ اینا وعده های خداست . میشه در هر دو جهان قشنگ زندگی کرد چرا که نه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

2790
2823
2791
2779
2792