اتری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 532 عنوان سردی 222 بازدید | 18 پست سلام دوستان اینکه میگن شوهرمون تو رابطه سرده یعنی چی چند بار رابطه خواستن یا چه جوری رابطه خواستن سردی رو نشون میده ممنون 1400/03/24 | 01:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kababomokhalafat عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1232 سردی ینی ماه ب ماه شوهرت طرفت نیاد لایک نکن سرجدت 🤦♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋♀️
nmikham عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 4085 یعنی حس و حالش انچنان ک باید نیست دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 نرمالش همون هفته ای یکی ۲باره...ولی خب بستگی به طرفین داره پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 هفته ی بار کمتر باشه سرده زود انزالم باشه سرده نه گلم زودانزالی ربطی به سردی نداره اون یه بحث جداس
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 اینکه باهات حرف نزه هم میشه منظورم نازت رو نکشه نه بیشتر در مورد مردها همون سرد مزاجی رو میگنالبته مردها وقتی میخوان برای رابطه خوب ناز زن رو میکشن پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
toh7228 عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 232 نه گلم زودانزالی ربطی به سردی نداره اون یه بحث جداس مال ما س سوت تموم میشه دختر خالم میگه سردی داره شوهرت گرمیجات بخوره
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 مال ما س سوت تموم میشه دختر خالم میگه سردی داره شوهرت گرمیجات بخوره چه جالب اینجوری هم خوب نیست ولی تایم رابطه هم زیاد باشه بده خسته کننده میشه آدم سرد میشه مثل زندگی خودم. پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 مال ما س سوت تموم میشه دختر خالم میگه سردی داره شوهرت گرمیجات بخوره روش های درمانی داره دارو و اسپری هم میتونه استفاده کنه ولی اگر میخوای دائم درمان بشه اول باید علتش متوجه بشید
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 مال ما س سوت تموم میشه دختر خالم میگه سردی داره شوهرت گرمیجات بخوره اونوقت خودت اذیت نمیشی به نطرم زن بیشتر معاشقه رو دوست داره تا.... پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆