2777
2789

سردی ینی ماه ب ماه شوهرت طرفت نیاد

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرمالش همون هفته ای یکی ۲باره...

ولی خب بستگی به طرفین داره

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
اینکه باهات حرف نزه هم میشه منظورم نازت رو نکشه

نه بیشتر در مورد مردها همون سرد مزاجی رو میگن

البته مردها وقتی میخوان برای رابطه خوب ناز زن رو میکشن

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
مال ما س سوت تموم میشه دختر خالم میگه سردی داره شوهرت گرمیجات بخوره

چه جالب اینجوری هم خوب نیست ولی تایم رابطه هم زیاد باشه بده خسته کننده میشه آدم سرد میشه مثل زندگی خودم.

روش های درمانی داره دارو و اسپری هم میتونه استفاده کنه ولی اگر میخوای دائم درمان بشه اول باید علتش متوجه بشید

اونوقت خودت اذیت نمیشی به نطرم زن بیشتر معاشقه رو دوست داره تا....

2790
2778
2791
2779
2792