2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من اگزمای صورت دارم از دوران نوجوانی درگیرشم ،پیشونیم و اطراف بینیم تا روی گونه هام قرمز و زبر و پوست پوسته میشه همراه با خارش و سوزش ،،داروای کورتن دار استفاده میکردم چندسالی ،ولی الان قطعشون کردم به خاطر عوارضشون

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩

پوست سرمم پوست پوسته های بزرگ برجسته میزنه بعصی وقتا ،بالای لبم هم مرتب جوش چرکی میزنم ،الانم یه جوش چرکی زیر پوستی بالای لبم هست چند روزه کرم کرده ولی نمیاد بالا

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
پوست سرمم پوست پوسته های بزرگ برجسته میزنه بعصی وقتا ،بالای لبم هم مرتب جوش چرکی میزنم ،الانم یه جوش ...

خواستم بنویسم ورم کرده اشتباهی نوشتم کرم کرده

من یکم صورتم کک ومک داره گونه هام چیکهرکنم

عزیزم میتونی عکس صورتت تو واتساپ بفرطتز برام؟ اگه دک هات تازه بوجود اومدن کمرنگ باشن با یه اسکراب ضدلک ازبین میره وگه خیلی عمیق باشه پک ضدلک میخوای

اسپری ضد حرارت مو برای قبل از سشوار و اتو مو چی خوبه؟

عزیزم اگه از ماسک مو دوفاز ارگان اصل استفاده کنی عالیه اما اگه بتونی تو واتساپ بهم پیام بدی فرم پرکنی تامتوجه بشم موهات خشک یا چرب بیشترمیتونم کمکت کنم

پوست سرمم پوست پوسته های بزرگ برجسته میزنه بعصی وقتا ،بالای لبم هم مرتب جوش چرکی میزنم ،الانم یه جوش ...

عزیزم صورتت چربه؟ میتونی توواتساپ بهم پیام بدی تابهت رگم از چه چیزهایی استفاده کنی؟ 

ژل شست و شو چرب حتما میخوای

سلام من اگزمای صورت دارم از دوران نوجوانی درگیرشم ،پیشونیم و اطراف بینیم تا روی گونه هام قرمز و زبر ...

عزیزم چندتا محصول داریم فقط برای اگزماصورت هست 

با درمان قطعی فقط عکس صورتت بتونی برام بفرستی خیلی خوب میشه با یه کرم برطرف میشه

۰۹۱۳۸۶۰۱۸۷۱ 

عزیزم صورتت چربه؟ میتونی توواتساپ بهم پیام بدی تابهت رگم از چه چیزهایی استفاده کنی؟  ژل شست و ...

نوع پوستم مختلطه ،ژل شستشوی مناسب پوست چرب فقط واسه شستن چونم استفاده میکنم چون بعضی وقتا جوش میزنه 

عزیزم چندتا محصول داریم فقط برای اگزماصورت هست  با درمان قطعی فقط عکس صورتت بتونی برام بفرستی ...

الان با کرم بیتروی دارم صورتمو کنترل میکنم قرمزی و پوست پوسته ندارم فعلا بخوام عکس بفرستم ،ولی این کرم هم جواب نمیده روزی دوبار ،باید بزنم ،تا نزنم هم سوزش و خشکی شروع میشه