2777
2789
نوع پوستم مختلطه ،ژل شستشوی مناسب پوست چرب فقط واسه شستن چونم استفاده میکنم چون بعضی وقتا جوش میزنه& ...

باید از ژل شست و شو و ابرسان استفاده کنید 

و ماسک گچی اگه جای جوش هاتون مونده هم از کرم ضدجوش طرزاستفاده هاشم بهتون میگم که خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با کرم بیتروی دارم صورتمو کنترل میکنم قرمزی و پوست پوسته ندارم فعلا بخوام عکس بفرستم ،ولی این ک ...

عزیزم من چندتا مشتریهام خیلی بد بود که با کرم ها رفع شد میخوای عکس قبل و بعدش برات بفرستم 

باید از ژل شست و شو و ابرسان استفاده کنید  و ماسک گچی اگه جای جوش هاتون مونده هم از کرم ضدجوش ...

آبرسانم استفاده کردم بازم جواب نداده ،،اون کرم های اگزما رو که گفتین میشه اسمشونو بگین

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
نخ سامپوبچه میزنم  یه چی بگین بزنم کمرنگ سه

عزیزم شما از ژل شست و شو صورت باید استفاده کنی که شیمیایی نباشه 

و یه اطکراب لایه برداربهتون میدم لک هاتون میبره 

عزیزم من چندتا مشتریهام خیلی بد بود که با کرم ها رفع شد میخوای عکس قبل و بعدش برات بفرستم 

درمان قطعی شدن یا فقط کنترل شده مشکلشون

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
من پوستم یکم سبزه اس و جوش بلوغم دارم چ کنم🥺

باید از ژل شست وشو مناسب با پوستتون 

ابرسان 

مرطوب کننده مناسب با پوستتون و ضدافتاب استفاده کنید 

۰۹۱۳۸۶۰۱۸۷۱ 

Mahdieh_hph 

واتساپ یااینستا پیام بدید