2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 99 پست
خب مشکل اینجاس که اونا صحبت نمیکنن  میگن زشته ما بگیم

زشت نیست دخترشون ۵ ساله عقده؟

هیچ خونواده ای همچین چیزی رو قبول نمیکنن

چون نیازش رو بر طرف میکنی تمایلی برای عروسی نداره انگار که تکراری شدی

اینقد میگن قبل از عروسی رابطه نداشته باشید واسه این روزاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نوروز هم که عقب انداخت گفت حتما مرداد میگیرم اما الان باز داره کنسل میکنه  به حرفاش اعتماد ...

وای به پدر و مادرت و این اقا بفهمون تکلیفت روشن بکنن این دیگه چ وضعشه،حرف چرت میزنه زندگی بی قرض مگه میشه اصلا،کم کم با هم میسازینش نمیخواد همین الان بلند شه بره مگه مسخره اشی،اشتباه کردم گفتم عشوه بریز،غرور داشته باش مثه یه ماده ببر بگو تکلیفت روشن کن اگه نمیتونی من روشن کنم

این نظر و تجربه شخصی منه : 

اولا اون عقدت کرده ولی داره زندگی شخصی خودشو میکنه و نیازی ب تو نداره وگرنه اون باید اصرار میکرد قسط و بدهی بهونه خیلی مضحکیه

شما اگر مرداد هم عروسی کنین ب طلاق منجر میشه

الان اگر کلمه ای مبنی بر پشیمونی ابراز کنی یکم نه و اینا میگه ولی منتظر این موضوع هست ک تمومش کنه 

تو جوونی احساسی هستی ولی متاسفانه حقیقت همینه

پدرومادرت هم فقط دارن حفظ آبرو میکنن جلو مردم ک آخرش میخوان تو فقط بری خونه بخت

پس تصمیم گیرنده تویی و تا دیر نشده بهتره مسئله رو روشن کنی دوست داشتن مردی ک شوقی نداره اصلا جالب نیست 😬

نه میخوام برم ترمیم کنم یکم بهش سخت بگذره چون آدم به شدت گرمیه  شاید اون طوری ترغیب بشه

ترمیم لازم نیس به نظرم،میترسم چون از هم دورین بره نیازش یه جا دیگه برطرف کنه

وای به پدر و مادرت و این اقا بفهمون تکلیفت روشن بکنن این دیگه چ وضعشه،حرف چرت میزنه زندگی بی قرض مگه ...

همین دیگه دلم نمیخواد براش عشوه بیام میخوام خیلی مغرورانه باهاش رفتار کنم 

اما نمیدونم چطوری؟؟

این نظر و تجربه شخصی منه :  اولا اون عقدت کرده ولی داره زندگی شخصی خودشو میکنه و نیازی ب تو ند ...

نه این طوری نیست که مشتاق نباشه 

اتفاقا وقتی کنارمه خیلی مشتاقه 

اما وقتی ازم دور میشههههه😭😭

خب چیکار کنم؟؟؟

نمیدونم چه جور شخصیتی داره که بتونم بهت بگم چی بگی بهش،بابات هم اگه حرفی میزد بهتر بود،وقتی امد بهش بگو من دارم برای مرداد اماده میشم تو هم اماده بشو نتونستی هم بقیه اش من کمکت میدم،بهتره به خودمون تکون بدیم و رابطمون وارد فصل جدیدش بکنیم