2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 99 پست
دوست ندارم فکر کنم دارم بهش تحمیل میکنم خودمو  منم چند روزه باهاش سر سنگینم

تحمیل یعنی چی.بهش بگو تمام دوستات دو سال خونه پر عقد بودن.همه میگن پس کی میخوای عروسی کنی.

بگو دیگه طاقت دوری نداری و میخوای کنار هم باشید.با گریه یا ناز حرف دلت رو بزن.دختر شل بگیری تمومه‌.اگه خواست گول ات بزنه بگو با خانوادت صحبت کنه چون اونا تدارک مرداد دیدن و به همه یه جورایی اطلاع دادن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره رابطه کامل داریم  من فکر میکنم به خاطره همین یکم سرد شده  باخودش مه رابطمو که دارم ه ...

اشتباهت همین بوده،مردا همینن باید تشنه بمونن تا مثه ادم کار درست انجام بدن😂مشتاق نبودن ولش کن زودتر تکلیفت مشخص کن،از سیاستت استفاده کن،رابطه هم تحریم نکن فقط سرد شو و سرسنگین

اشتباهت همین بوده،مردا همینن باید تشنه بمونن تا مثه ادم کار درست انجام بدن😂مشتاق نبودن ولش کن زودتر ...

میخوام برم ترمیم بکارت انجام بدم 

ارههه اشتباه کردم 

فکر میکردم با بقیه فرق داره

۲۷

بنظرم پدر مادرت بگن خیلی بهتره خودتم مشتاق نشون نمیدی با اونا حرف بزن بگو دیگه خسته شدم میخام برم خونه خودم ، یا حداقل به شوهرت بگو خونوادم میگن خوبیت نداره هی عقب میندازین هپین مرداد عروسی کنین 

خب میگم اتمام حجت بکنه،اگه میخواد باز بندازه عقب این اقا حتما یه مشکلی داره بهتره ازش جدا بشه همین ا ...

اخه نوروز هم که عقب انداخت گفت حتما مرداد میگیرم اما الان باز داره کنسل میکنه 

به حرفاش اعتمادی نیست 

چجوری آخه؟؟؟؟؟ یکم بیشتر توضیح بده

الان دقیقا از بس عقدتون طولانی شده اینطور شده که نشونه ی خوبی نیست گلم اینجور شوق نداره تو زندگی تون عادی میشی براش نگو افتادم سر لج که بدترم میشه اگه توام باش راه میای خدا داند تا کی همیجور روال ادامه پیدا کنه اینو بش بگو . بگو مگه منو نمیخای اگه میخای خودتو نشون بده خودت ثابت کن نشون بده بخاطر داشتنم همه کار میکنی پس بیا زندگیمون شروع کنیم 

میخواستم بگم رابطه دارید که گفتی بله

دیگه جرا خودش تو مسئولیت و خرج و پول بندازه

اون خونه باباش میخوره شما خونه پدرت کمکم پول هاش جمع میکنه رابطه هم که داره دیگه نگران چی باشه؟؟

خیلی اتفاقا با سیاسته سرد نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بنظرم پدر مادرت بگن خیلی بهتره خودتم مشتاق نشون نمیدی با اونا حرف بزن بگو دیگه خسته شدم میخام برم خو ...

اعصابمو داغون کرده 

تا الان اینقد دوستش داشتم که جونمم براش میدادم 

اما چند روزه ازش بدم میاد 

فکر جدایی میزنه به سرم