2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 99 پست
نه خانوادش میگن مردم چی میگن اینقد تو عقد موندی زشته  همین مرداد بگیر خودش میگه نه

بنظرم دیگه وقتی فقط خودش مخالفه بزرگترا پیش بنداز اخه مگه میشه بگو من موندم دلیل این همه عقب انداختن چیه با مادرت صحبت کن که به پدرت بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من همه نیستم بقیه خیلی نامزد بمونن ۲سال ن ۵سال دیگه هرچقدر بیشتر نامزد بمونی اختلافات بیشتر میشه ...

خوش به حالتون 

ما کلا رسم داریم 

بعضیا ۶ ماه بعضیا هم تا ۶ سال عقد میمونن

بنظرم دیگه وقتی فقط خودش مخالفه بزرگترا پیش بنداز اخه مگه میشه بگو من موندم دلیل این همه عقب انداختن ...

آخه مامان و بابام حرفی نمیزنن 

میگن دخترمونه تا هر وقت بمونه قدم رو چشممونه 

اگه پافشاری کنم و به زور عروسی بگیره احساس میکنم دوسم نداره و دارم خودمو بهش تحمیل میکنم  چه ج ...

ن عزیزم دوست ک نیستین خودتو تحمیل کنی شوهرته 

ب هرحال اون اول و آخر میخواد عروسی بگیره ولی حس میکنم از مسئولیت بعد عروسی میترسه اکثرا اینجورین

تو قشنگ با قربون صدقه محبت بهش بگو من دوس دارم‌زودتر باهم بریم زیر ی سقف اگه این کارو برام کنی منو ی عمر مدیون لطف و مهربونیت کردی و این حرفا

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
ن عزیزم دوست ک نیستین خودتو تحمیل کنی شوهرته  ب هرحال اون اول و آخر میخواد عروسی بگیره ولی حس ...

اره فکر کنم از مسئولیت هاش میترسه 

چون گاهی اوقات میگه وایییی من باید برم صف نونوایی؟؟؟

چون تا حالا از این کارا نکرده زورش میاد 

اتفاقا الان داده زنگ میزنه برم صحبت کنم ببینم چی میشه

اره فکر کنم از مسئولیت هاش میترسه  چون گاهی اوقات میگه وایییی من باید برم صف نونوایی؟؟؟ چون ت ...

اره عزیزم نگران نباش دعا میکنم زودتر حل شه

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

میدونی ترغیبش کن کلیپای زندگی مشترک که عاشقونن بفرست براش از لحظه که چشماش کنار تو باز کنه یا شب ک کنار تو بخابه بگوبراش یا بهش بگو  فکرش کن الان از سرکار میومدی من خشگل کرده بودم منتظر تو برات چایی میوردم خستگیت درمیکردم