2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 99 پست
نه مرداد برو  یعنی چی اخه  مرد باید تشنه باشه الان سرد شده هی عقب میندازه

خب منم مشکلم همینههه 

میگم اینقد سرده که عقب میندازه 

در صورتی که وقتی کنارمه میگه دلم میخواد زودتر بدیم خونه خودمون 

ولی چون از هم دوریم وقتی میره باز منصرف میشه 

چیکار کنم؟؟چجوری بهش بگم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خانوادم مخالفن اجازع نمیدن دیگه عقب بندازیم بنداز گردنه اونا و باهاشونم هماهنگ کن

خانوادم میگن تو حرف نزن زشته 

تاریخ عروسی رو خانواده داماد مشخص میکنن 

تا هر وقت عید بمونی ایرادی نداره 

قبول نکن‌ بگو خسته شدی از بلاتکلیفی بعدش ۵سال نامزدی خیلی زیاده بگو قسط وبدهی همیشه هست تمومی نداره& ...

میگه همه عقد میمونن مگه چشه؟؟؟

منم باهاش لج کردم گفتم تا تابستون سال بعد عروس نمیشم

میگه همه عقد میمونن مگه چشه؟؟؟ منم باهاش لج کردم گفتم تا تابستون سال بعد عروس نمیشم

همین حرفت باعث میشه اون خیالش راحت شع و هی عقب بندازه

قلقشو باید بدونی و همون مرداد ماه عروسی بگیری

تو سر حرفت بمون بگو مرداد هرچقدرم بعدش گفت بمونه بگو ن

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
میگه همه عقد میمونن مگه چشه؟؟؟ منم باهاش لج کردم گفتم تا تابستون سال بعد عروس نمیشم

بگو من همه نیستم بقیه خیلی نامزد بمونن ۲سال ن ۵سال دیگه هرچقدر بیشتر نامزد بمونی اختلافات بیشتر میشه رسم ماترکا خیلی خوبه اجازه نمیدن بیشتر از یکسال نامزد بمونن من خودم ۴ماه نامزد بودم خیلی راحت شدیم روز به روزم گرونیه 

خوب اینجور فکر کنم کسی منصرفش میکنه هی حتما خانواده‌ش میگن بهش همه کارات که درست شد برو سر خونه زندگ ...

نه خانوادش میگن مردم چی میگن اینقد تو عقد موندی زشته 

همین مرداد بگیر خودش میگه نه 

خانوادم میگن تو حرف نزن زشته  تاریخ عروسی رو خانواده داماد مشخص میکنن  تا هر وقت عید بمو ...

نه نمیشه که

بگن ما مخالف طولانی شدنه دوران عقدیم

رسم نداریم

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
همین حرفت باعث میشه اون خیالش راحت شع و هی عقب بندازه قلقشو باید بدونی و همون مرداد ماه عروسی بگیری ...

اگه پافشاری کنم و به زور عروسی بگیره احساس میکنم دوسم نداره و دارم خودمو بهش تحمیل میکنم 

چه جوری بهش بگم که راضی بشه؟؟