2777
2789
عنوان

قطره سنکل

52396 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی قطره ی سنکل برای دفع شن کلیه استفاده کرده؟ تاثیر داشته؟ من دکتر  دیروز واسم نوشت از امروز دارم میخورم روزی دوبار هربار ۴۰قطره. بنظرتون تاثیر داره ؟ چون خیلی خسته شدم.😔 اگه کسی درمان دیگه ای هم بلده بهم بگه . دکتر گفت شن کلیه هست هنوز سنگ نیس

مایعات زیاد بخور 

منم سنگ دارم 

هندوانه کامل بشور بذار تو اب بپزه میکسش کن بخور برای سنگ عالیه 

یا خربزه را با پوست ابشو بگیر 

دم گیلاس دم کن با کاکل ذرت 

الحمدلله رب العالمین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم.قطره خیلی خوبیه.همسرم کلیش شن سازه.با این قطره همیشه خوب میشه.البته دم کرده کاکل ذرت و خار ...

ممنون عزیزم . ببخشید یعنی همسرتون مدام مشکل داره؟ یعنی هی دفع می‌کنه دوباره شن ساخته میشه ؟ وااای😭

ممنون عزیزم . ببخشید یعنی همسرتون مدام مشکل داره؟ یعنی هی دفع می‌کنه دوباره شن ساخته میشه ؟ وااای😭

عزیزم.اصلا نترس.همسر حدود ۳سال پیش خیلی ناگهانی و خیلی بد کلیه هاس درد گرفت.از دردش نمیوونست چیکار کنه.سونو که داد گفتن دوتا کلیه ها شن داره.دکتر همین قطره رو با چندتا قرص دیگه داد و چند روز بعد یه سنگ کوچیک دفع شد و یه بار دیگه هم درد گرفت ولی دیگه دکتر نرفت همون قطره رو مصرف کرد خوب شد.اصلا نگران نباش گلم.فعالیت زیاد و مایعات فراوان مشکلی پیش نمیاره دیگه ان شاءالله

عزیزم.اصلا نترس.همسر حدود ۳سال پیش خیلی ناگهانی و خیلی بد کلیه هاس درد گرفت.از دردش نمیوونست چیکار ک ...

ممنون عزیزم .. من سونو دادم گفت چیزی پیدا نیست . نمی‌دونم چرا . ولی توی آزمایش ادرارم مشخص بود که دارم 

سلام.من کلبه سمت راست و چپم سنگ کلیه داشتم...دکتر برام سونو بی تاریخ نوشت و گفت دو ماه دیگه سونو بده ببینم سنگت به کجا رسیده...گفت بزرگتر بشه باید سنگ شکن کنی...

و اما بلافاصله بعد از شنیدن این موضوع،به مدت دو هفته،فقط دو هفته،روزی ده هزار قدم پیاده روی تند رفتم.فقط یکبارمقداری خربزه با پوست و تخم داخل مخصوط کن ریختم(عسل با خربزه نخورید)،فقط یکبار پوست هندوانه رو تکه تکه کردم و داخل آب جوش ریختم و بعد از ۲۰ دقیقه که جوش خورد آبش را گذاشتم خنک شد و آبش به تنهایی رو خوردم،هر روز قطره سنکل رو در نصف استکان آب سرد جوشیده از قبل به میزان ۳۰ قطره ریختم و یک نفس خوردم و بلافاصله بعدش پروانه حدود ۹۰ تا زدم،هر روز پله ها رو از طبقه ۵ تا اول یکبار بالا پایین میکردم،عرق خارخسک و خار شتر به میزان نصف به نصف در یک استکان میخوردم،روزی ۵۰ تا ادای طناب زدن در میاوردم،آجیل نمک و هر چیز نمکدار نوشابه کاهو لبنیات نخوردم،آب شیر نخوردم و مدام آب جوشیده به میزان حداقل ۷ لیوان در روز میل کردم ...دکتر سونوگرافی شونصد بار کل کلیه ام رو گشت و در کمال ناباوری گفت جالبه سنگت در عرض دو هفته ناپدید شده!!!!

امیدوارم مطالبم برا تمام کسانیکه سنگ کلیه دارن مفید باشه

ممنون عزیزم .. من سونو دادم گفت چیزی پیدا نیست . نمی‌دونم چرا . ولی توی آزمایش ادرارم مشخص بود که دا ...

خواهش میکنم گلم.یا شن ها انقدر ریز هستن که تو سونو مشخص نمیشه یا جایی که رفتی واسه سونو خیلی خوب نبوده.چون برای همسرم هم ۲تا سونو دو جای مختلف خیلی فرق داشته

سلام.من کلبه سمت راست و چپم سنگ کلیه داشتم...دکتر برام سونو بی تاریخ نوشت و گفت دو ماه دیگه سونو بده ...

وااااای خداروشکر منم حتما انجام میدم. یعنی خودتون ندیدین که دفع بشه؟

خواهش میکنم گلم.یا شن ها انقدر ریز هستن که تو سونو مشخص نمیشه یا جایی که رفتی واسه سونو خیلی خوب نبو ...

آره اتفاقا دکتر متخصص که رفتم گفت ممکنه دستگاهش قدیمی بوده ..‌‌‌‌‌‌عزیزم ممنون از کمکت😍