2777
2789
عنوان

قطره سنکل

| مشاهده متن کامل بحث + 61595 بازدید | 20 پست
خواهش میکنم گلم.ان شاءالله دیگه هیچوقت درد کلیه و از این مشکلات نیاد سراغت

فدات شم . راستش من درد شدید اونجوری ندارم که بخوام درد بکشم فقط مثلاً دوسه روز یه بار پشت کمرم یا سمت کلیه ام یکم تیر می‌کشه واسه دوسه دقیقه. 

فدات شم . راستش من درد شدید اونجوری ندارم که بخوام درد بکشم فقط مثلاً دوسه روز یه بار پشت کمرم یا سم ...

درسته.پس خدا رو شکر.ان شاءالله همینا که دوستان گفتن رعایت کنید حل میشه.نگران نباشید اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد کلیه یه طرف مزه و بوی بد قطره سنکل یه طرف

ولی یه روش خوب که بتونی راحت قطره سنکل مصرف کنی

یه کپسول میگیری توشو خالی میکنی قطره رو میریزی تو کپسول ولی سریعا باید بعد از ریختن قطره مصرفش کنی وگرن کپسول اب میشه

اینجوری میتونی راحت قطره سنکل مصرف کنی.

ان شاءالله بدردتون خورده باشه

سلام کلیه منم شن سازه الان دو هفته از درد دارم میمیرم انگار شمشیر فرو کردن به پهلوی من 

رفتم سونو میگه چیزی نیست ولی من خودم داخل ادرارم چند بار شنهای خیلی ریز دیدم مثل آرد نخود انقدر ریز کلافه شدم آیا شما هم ایقدر درد دارین

سلام کلیه منم شن سازه الان دو هفته از درد دارم میمیرم انگار شمشیر فرو کردن به پهلوی من رفتم سونو میگ ...

سلام

شب شما بخیر 

منم الان بی نهایت درد کلیه دارم

دقیقآ مثل حال شما

ممنون گلم حتما انجام میدم . از ۱۸سالگی درگیرم الان ۵ساله

سسلام عزیزم همسر من هم خیلی سال هست که درگیر این مسئله بودند الان شکر خدا از وقتی که روی کلیههاشون هفته ای یک بار نوره(معروف به واجبی،پودر موبر که در قدیم مردم استفاده میکردن)میذارن دیگه مشکل ندارند( هفته یک روز خاص رو مثلاً جمعه در نظر بگیرید و داخل حمام به مدت ۱۰ دقیقه روی کلیهها بذارید)خیلی تاثیر عالی داره خدا خیرش بده یه بنده خدایی به من گفتن که این درمان سنگ کلیه است انشالله که شما هم انجام بدید و هیچ وقت دیگه مبتلا نشید