2777
2789
عنوان

از بابام پول می دزدم خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چقدر میدزدی ؟

🤣😂میدزدی؟!

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

کاردرستی نیس، وظیفشونه بهت رسیدگی کنن پس مادرتون حقوقش براچیه،،، حتماباهاشون صحبت کنید بهتون رسیدگی کنن ولی خودتونو حقیرنکنید درست نیست کارتون

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
راضی نباشه برکتی ازش نمیبینی خب بهش بگو هرماه بزنه ب کارتت

خب نمی زنه بعد مثلا من یه وسیله هایی می خوام میگم بده میگه نه این ها به دردت نمی خوره مثلا من خودم نقاشی میکشم و وسایل نقاشی گرونه و اگر همینجوری با مامانم باشم خرید می کنم ولی اگر خودش باشه میگه دست بکش این ها رو می خوای چی کار کنی یه عالمه پول میدی