2777
2789
عنوان

از بابام پول می دزدم خواهشا بیاین

1020 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من پارسال همرا بانک نصب کردم و از طریق همراه بانک هر هفته مقداری پول از کارت بابام جابه جا می کنم مقدار زیاد نه ها مقدار کم مثلا ۲۰ ۳۰ تومن پیام هم رو گوشیش نمی یاد اگر هم یه زمانی بپرسه میگم اینترنت خریدم به نظرتون کارم بده ما وضعیت مالی خوبی داریم مامانم حقوق اش دست خودشه و سالی ماهی به بار برای بچه هاش خرج می کنه همه مخارج به عهده بابامه و بابام هم بعضی وقت ها یا نداره پول یا نیازشون داره وقتی من بر می دارم اون خودش هم راحت تره نباید مدام بهم پول بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی نباشه برکتی ازش نمیبینی خب بهش بگو هرماه بزنه ب کارتت

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

چرا از خودشون نمیگیری

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اگه خودش اطلاع داره که دیگه دزدی نیست ولی اگه نمیدونه کارت اشتباهه . بهش بگو ماهانه یک پولی بریزه به کارتت

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دزدي و ايناشو نميدوونم

ولي زشته اينكار نكن عادتت ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینکار دزدیه

و کاملا اشتباهه

باید به بابات بگی

و هر وقت خواستی ازش بخوای به کارتت بزنه

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد