2777
2789
عنوان

پاک کردن آرایش با گل ختمی

74 بازدید | 14 پست

از کسی شنیدم که خیلی خوبه و پوستو تمیز میکنه و جوش هارو میبره 

کسی تجربه ای داره؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

من برا موهام استفادغ کردم 

صورتو نشنیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی کرم و شوینده گرون می‌زنیم وضع اینه وای ب حال‌گل ختمی زدن

اتفاقا کرم و شوینده های گرون اصلا برای پوست خوب نیس

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
من برا موهام استفادغ کردم  صورتو نشنیدم

منم برای موهام استفاده کردم خیلی خوب بود

منم برای موهام استفاده کردم خیلی خوب بود

زیادم نباید استفادع کرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

چجوری پاک کنی روش استفادش چیه؟

آبجوش رو میریزی رو گل ختمی و بعد بیست دقیقه صافش میکنی 

بعد که خنک شد میتونی استفاده کنی 

هم برای پوست هم برای مو 

در کل خاصیت پاک کنندگی داره

زیادم نباید استفادع کرد

من هفته ای یبار میزنم 

خوب نیس؟

من هفته ای یبار میزنم  خوب نیس؟

خوبع

چه خاصیتی داره برای مو

موها رو خیلی نرم میکنه و شوره پوست سر رو میبره 

برای سرفه و گلو درد هم معجزه میکنه

شما هرچند وقتی استفاده میکنین؟

من بخاطر چیز دیگ استفادع میکرد و باید هر روز اینکارو میکردم 

2790
2778
2791
2779
2792