2777
2789
عنوان

خیلی دلخورم از خواهرم

1077 بازدید | 45 پست

من دوسال انتظار میکشم برا باردار شدنم انقد دکتر دوا کردم ک روحیه برام نمونده با ی حرفی سریع گریم میگیره و...کلا حال دلم خوب نیست  خانوادم می‌دونن تحت چه فشاری هستم و چقد ناراحتم ، با این وجود چندوقتی بچه خواهرم کلاس اول پسر ، هروقت منو میبیننه میگ شما ها بچه دار نمیشید ، قرار بچه یتیم بیارید بزرگ کنید ، و.....دلم می‌شکنه چندبار بهش گفتم هیچوقت دیگ نگو ، اما باز منو ک دید گفت تو بچه دار نمیشی اگر میخواستی بشی شوهر کردی میشدی میخوای مامانم بچه بیاره بده تو بزرگ کنی  این سری بهش گفتم مگه تو خونتون درمورد من زیاد حرف میزنن ک منو میبینی اینارو میگی چیزی نگفت اما انقد قلبم شکست تحمل نداشتم سریع اومدم خونمون و گریه کردم تو تنهاییم دیگه حالم از همه چی بهم میخوره مادر من سر اون بچه های خودش به آب و آتیش زد و دعا و....زد حرص خورد برا بچه دار شدنشون اما منو میبینه عینش نیست دلشکستگیمو میبینه خیلی ریلکس رد میشه ، همین مادرم انقد اوایل ازدواج راه اشتباه بهم یاد داد قرص خوردن و....رو ک به این روز افتادم ،دلم ی تنهایی میخواد ک هیچکس نباشه

عزیزم نا امید نشو 

برو مرکز درمان ناباروری

خیلیا الان مشکلشون حل میشه

خواهر زن داداشم بعد۱۲سال بچه دار شد اونم دوقلو طبیعی

الان چهار تا بچه داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرخوردن کجاش اشتباه تقصیر مادرت ننداز چن سال داری الان نازایی زیاد شده خیلیا شرایط تو رو دارن دو سال هم مدت زیادی نیست انشالله به زودی حامله شی مادرتم اگه چیزی نمی گهو بی تفاوته نمی خواد تو بیشتر حساس شی 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

یکی از دلایل بچه دار نشدنتون همین استرس و افسردگی و روحیه ضعیف هست

باید بزنی به بیخیالی و ریلکس و شاد باشی.باردادی تو اوج ریلکسیو خوشی اتفاق میفته.با استرس و ناراحتی و فشار روحی که به نتیجه نمیرسی فقط خودت و اطرافیانت رو شکنجه میدی.

بخابون دهن بچه هه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

مدتی دوری کن ازشون مجبوری هر لحظه کنارشون باشی حرف بارت کنند ؟؟بعدشم پیش اونا بنظرم بیشتر استرس میگیری واسترس سیستم بدنت رو مختل میکنه حتی رو بارداریتم تاثیر داره

من باشم نه خواهرمو دیگه میبینم نه اون بچه بی تربیتشو

معلومه از مامانش یاد گرفته

هرکی ارامشمو بهم بزنه میذارمش کنار

هرکسیییی میخواد باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯