2777
2789

سلام عزیزای دلم امروز به روال هرروز دو رکعت نماز بعد از نماز ظهر و عصر هدیه می‌کنیم به یکی از ائمه امروز نوبت حضرت ابوالفضل(ع)نماز مثل نماز صبح به نیت نماز حاجت و هدیه به امام🧡

هر عزیزیم که نمیتونه به هر دلیلی نماز بخونه سه بار سوره ناس و بخونه 🤍

دعا کنید کنکور قبول شم همونی که می‌خوام💛

حاجاتتونو بگید سر نماز دعا کنم براتون ببخشید نمیتونم جواب بدم اما بنویسید من لایکتون میکنم تا بفهمید من دیدم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم لطفا دعا کن هم از مستاجری نجات کنیم و هم پولی که منتظرمنتظر دستم بیاد آبروم در خطره

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

حاجتم اینه  بچم صحیحو سالم   بیاد دنیا

اسمم زهراست

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

برای همه ی منتظرا دعا کنید بچه ها انتظار خیلی سخته

اللهم صل علی محمد وآل محمد ووعجل فرجهم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

انشالله برای منم دعا کنید امسال کنکور قبول شم🙂💜

وای عزیزم خدا پشت و پناهت باشه سعی کن موقع امتحان استرس نگیری من سر کنکورم استرس گرفتم هرچی بلد بودم یادم رفت. یه بطری آب گلاب و عرق نعناع و عرق بهار نارنج و کلا چند تا از این عرق ها رو باهم قاطی کن بخور تا آرامش بگیری

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد